Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@sikag andelicka , sorry som tu nebou , tak som nereagovalaaaa 😕 ja uz sa nejak dohodla s Nikuskou takze nie nevbudem brat ale dakujeeeem 😵 😵
@lokalistin dufam ze som to tvoje meno napisala spravne 😝 ked budes na sk napis , jednu este maaam 😀 a tu vec ak mas normal odkupim bo vsak ako sa poznam dve je akurat,a le ak uz si ponukla inde neva, nemozem ted citat tak neviem ako to cele dopadlo 😕
Baby ako robíte tú trávu?z toho púčítka na cesnat mi to moc nejde von 😀
@pristela neponukala som nikomu, ozvem sa ti a penaaaz nechcem-rezervuj mi tu magnetku 😉
@pristela nadhera 🙂
Ach,šikovnice-prosim o radu... Spravila som korpus z domacich vajec,super mnam-len som do neho zabudla dat PDP. Tak je taky placaty.
Druhy sa uz podaril tak ako mal,nastastie som mala este vajcia navyse.
Mal by byt taky zaujimavy,mramorak ale s pridanou ruzovou farbou,tak predpokladam ze v reze bude efektny.
Ale ako vyuzit ten placaty?
Premyslala som ze vykrojim kolieska,navrch ozdobne nastriekam krem. Plnku do torty robim ten mascarpone z tvarohu,ale pripada mi ze nebude hore pekne drzat tvar...
Mate nejake tipy co s tym korpusom?
Vopred vdaka velika.
Je to na sobotu-tak mam este cas 🙂
Babule, ak by som ako navod na ganache videla toto video, tak sa nan v momente vyprdnem 😀 strasne komplikovane a zdlhavo to robi....
Nam.na vinne musky zabralo to ze sme.do pohara dali pol dcl vina a zopar kvapiek saponatu,prekryli strec foliou a urobili opar dierok väcsich,aby tam musky vleteli a uz nevyleteli a pomohlo....
Otvorilo mi zlu stranu....sorry,ale mozno niekomu pomoze😉
@lucula73 😀 😀 díky , minule ich bolo 27 😝 takze toto bolo lepsie, aaaale mne sa ovela lepsie a o milion percent rychlejsie robia tieto tiramisu v cokolade ako potahovana minitorticka 😅 odpadlo mi uplne tuhnutie naplnenych, obmazavanie, tuhnutie obmazu , valkanie , potahovanie, prosto pre mna i ked ble coko robota ale aspon to je sup sup hotove, no uz chcem s coko prestavku 😝 😀 😀
Ahojte baby, pomoc, na zajtra mi kamoska dala objednavku, vanilka krem s ananasom... mate recept na super vanilkovy krem? mam Yovo slahacku, ole krem a vanilkovy struk... najlepsie bez masla plnka, prosim o pomoc! 😢 😢 😢

@abriela som mimo,tá kovová špachtľa?? ...na čo chceš..buď na krájanie pizze,cesta,natieranie čokolády,na hoblinky čokoládové,trubičky z čokolády... 😉 ..ja som len niekomu link dávala,zatiaľ nekupujem 😉