Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@sikag ja zalievam obe poschodia, obe urobím s čokoládou komplet, nechám stuhnúť a až potom dávam vrchné poschodie na spodok, na záver ovocie. Mám istotu že to bude držať, ale možno sa to dá aj inak, no ja som to zatiaľ neriskla a vždy som to zaliala čokoládou aj zvrchu. Ľuďom poviem nech tortu pred jedením aspoň pol hodinku vytiahnu s chladu aby čokoláda trochu povolila a ľahšie sa krájala.
@dagmarmustafa dojdi 😉
@sikag no presla .... uz dosli, musim si zase zohnat 😅 a ta lienkova je kraaaaaaaasna jemna cista
@denisak77 'kujeem 😉
@mysiatkoo ty brdo-to uz je uuuuplne iny level, sanka padla az niekde pod gauc
Ahojte babky, mám robiť tortu prútený košík s kvetmi, prosím vás neviete či na ten dekor na boku toho prúteného košíka existuje nejaká formička, vypichovač, pomôcka čokoľvek aby som to nemusela robiť nejak komplikovane s pásikov? Ďakujem za radu 🙂
@halienka podla mna to bude peknejsie, ked to upleties-neni to zlozite 😉
bože ženy mne už hrabe 😀 sa mi v noci snívalo že @mysiatkoo @jakelina @maya30 @sasetka a ja sme všetky boli kdesi na hygiene a bola tam taka maličká pani hygienička a museli sme jej ukázat ako sa potahuje torta ,lebo že niekto nás udal že nerobíme torty ale len polystyrén poťahujeme 😀 😀 😀 😀 pri vás ešte pochopím ,lebo mate torty fakt ako polystyren potiahnutý ale čo som tam robila ja ? 😀 😀 no asi by som mala pred spaním menej jesť a myslieť na iné veci ako na torty ,ganache a podobne 😀 😀 😀
ahojte baby....prosím, dnes som ako vygumovaná...nejaké inšpirácie na kuchársku knihu pre 70-ročnú dámu....ujo google mi nechce nič nájsť. ☹ prossíííííím ☹ ☹ ☹