Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
tak pridávam tortičky a tortu na stužkovú ... bolo ich 24 😀 každá je oganážovaná 😀 😀 včera ráno o osmej som začala ganážovať ,o piatej poobede som končila poslednu tortičku do finalnej podoby ..a večer ešte tortu som robila k nim 😀 😀 len ja truba som si chcela uľahčiť prácu ,lebo vlani som každu jednu plnila zvlášť a to bola piplačka ,tak som teraz naplnila cele platy a vykrajovala som tortičky ,no ale zase je z toho toľko odpadu ,že asi začnem robiť 3D torty aby som to zužitkovala na punčovinu 😀 😀 uprimne, som rada že to mám za sebou 😉 ešte jedna na zajtra sa chladí bo som ju nemala kam dať ,tak som plnila až dnes po práci 😉
@mamina1978 @lamps @jakelina @chvapilu nádherné tortičky 🙂)))
@luciahromadkova @denisak77 @adrika202 prekrásne 😵 😵
Zenyyyyyyyyyyyyyy prosim vas dajte inspiraciu ake poziarnicke torty ste robili, poziarnicke auto plus nejakeho pekneho vydareneho poziarnika, na buduci tyzden ma caka a nic na nete sa mi nepaci.... 😒
kočky, prosím poraďte... v poslednej dobe sa mi robia na tortách "bruchá", už som z toho zúfalá. Ako sa im vyhnúť???
@blahowoman natri ju riadne gelom,celúúú a prilož na poťah určite bude držať,to je jedno či na vrch alebo z boku.Určite bude držať,len gel nanášaj rovnomerne na celú oblátku.
@pipka 😀 😀 😀 a ty, ako pani učiteľka nevieš, že pochvala robí s deťmi zázraky? 😀 😀 😀 😀 😀 ja sa teším veeeeeeeeeeeeeeľmi, veľmi a aj vďaka tvojej pochvale mám krajší deň. Snažila som sa, aby bola tortička milá, bola určená pre 8-ročné dievčatko, mala som trocha bobky z toho, ako ustojí ten kvietok prevoz autom. Normálne sa mi snívalo, že celý kvet zvädol 😀 😀 😀 😀.
Všetkým sladučkým žienkam želám krásny Mikulášsky deň, ja som pred 7 rokmi dostala ten najkrajší mikulášsky balíček - našu Veronku 😵 😵 😵
ahoj mám dělat dort s kombajnem ,ale né 3d prosím máte někdo postup?Já se dívala a skoro všude je celý z korpusu.Děkuju

@mojmacik děkuji, jsi moc milá. 😉