Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Kocicky kto mi poradi ,som v Rakusku a potrebovala by som prasok na krajku magic decor ,pod cim sa tu predava,prosim poradte ,som vo Viedni. Dakujem
@anibas perfektné 😵 😵
@dada2007 ďakujem pekne, viem, že nado mnou drží ochrannú ruku. Keď plním, poťahujem a zdobím torty, pozerá sa na mňa z fotografie, ktorá nám visí v kuchyni a v duchu sa s ňou rozprávam - mami, pozri, čo som s tým dorobila.... 😀, mňa hreje len to, že sme sa nikdy nepohádali, ale veéééľa spolu nasmiali. Včera som si vedela vás dve živo pri tom pečení predstaviť - toto je to pravé čaro Vianoc, vôňa vanilky, škorice, ihličia.....Šťastné a veselé aj tebe a tvojej rodine.
baby nezda sa vam ze v lidli vymizol makky tvaroh? uz 3 tyzdne ho neviem dostat.... prestali ho predavat? alebo len nemam stastie 😉
inak vsimli ste si ze na aliexpress su airbrushe ze 18dolacov?
@dada2007 jejda presne, uplne si mi vliala do duse vianocnu atmosferu 😵 vzdy som piekla s mamou, tento rok budem rada, ak stihnem aspon s deckami pernicky, budem sa snazit, aby som nedopadla ako
@pipka 😒 ze na vianoce budem totalne vystavena, ako na potvoru je tento december taky, ze strasne vela ludi v rodine a medzi kamaratkami slavi a chcu odomna tortu, tak sa mi tazko odmietalo, takze namiesto volnejsich vikendov tam mam torty 😒 ale tak, ked zvladnem tento, ten dalsi uz bude pohodka a v sobotu pred vianocami mam v diary nakreslene ako sedim v kresle s nohami vylozenymi... 😀 😅
@sikag za 18?? tak to neviem, co ti pride... idem pozriet, ze ci to ma aj dake feedbacky 😀
idem luskat ali a ebay 😀
na ALI je Airbrush asi za 18€ len pistol, ci nevidim dobre???
http://www.aliexpress.com/wholesale?initiative_...
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40|R40&_s...
Dievčatá ,prosím ,k akej plnke sa hodia mandarinky?ja som dávala len k pribináku ,aj to možno len dva razy a teraz že niečo iné a neviem čo,....................
ďakujem....

@timea7 jééééjdanene........dakujem moc, je mi to lúto, že ta to rozplakolo-no zároven chápem, že to neboli slzy utrpenia.......áno, nikdy nevieme, kedy to bude posledný deň, posledná chvílka čo vidíme niekoho blízkeho..........vážim si mojich rodičov velmi..... prajem ti krááááááásne vianoce!!! a neboj, mamina na teba dáva pozor z hora 😔 😉