Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@grasie prekrásna
@pristela @aduskatt @lamps @elamaslakova babuľky ďakujeeem 🙂
@jakelina ďakujem...nakoniec som nelepila ničím, len tak pritlačila a v pohode to tam zostalo, dám potom aj fotky, len ich musím ešte stiahnuť do PC....
dievčatá, naivne som si myslela, že rastlinná šľahačka je bez mliečnych bielkovín...omyl 😖 😖 😖 ešteže som to skontrolovala pred tým, ako som si to objednala, aspoň nemusím ľutovať peniaze 😕 🙄 🙄
@pipka aj vam stastne a vesele, este dopekam posledne pecivo na stvrtok mam roladu a piato som zobrala volno, ze ideme domov uz v piatok a zrazu ma napadlo, ze mam este na piatok vecer tortu, no neporazi ma? takze ideme v sobotu na sk
@grasie jeeeej, baby vy sa s tym viete tak super vyhrat
Hlídala jsem leták z Globusu a letos tam nugát v nabídce nebyl, tak smůla. 😝 😝 😒
@jakelina @timuss @lokalistin @mysiatkoo juj dievčatá ďakujeem, veľmi sa teším, že sa vám páči a aj ostatným ďakujem za páčitká 😵 😵 😵
@grasie kraaasna je 🙂 milucka postavicka
@maya30 ty si zase nieco uzenies zenska! by si sa mala trosku setrit 😉
ja som odovzdala poslednu, uz vianocujem 🙂 cisla co nepoznam uz ani nedviham xixi
ten cintorin sa mi trosku zdeformoval, skoro vsade bol biely ganache, uz ho koncim robit, je to katastrofa 😝 😝 nikdy s nim nedosiahnem to co s hnedym a to som mala 40 bielu coko

@pristela no no noooo, siiicko vidim 😠 😠 😠 😝