Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pristela tu ružové malé http://www.natortu.sk/vsetko-na-muffiny/mini-ko...
@nika266 ahoj dakujem..ano sama.. nieje to tazke.. som si vygooglila na nejakej ruskej stranke postup :D a potom to slo celkom dobre :D
@pristela našla som aj čierne http://www.mycupcake.sk/471/kosicky-na-kolaciky...
baby...pomoooc 😝 Polovnicke torty 😕 😕 😕 😅
ale jednoducheeeee, daco pre mna zvladnutelne 😅 😅 😅 😎
dakovalaaaaaaaaaa 😵
Kocky, potrebovala by som radu. Idem robit dcere tortu FROZEN a chcem tam urobit take tie ladove kryhy. Len teraz neviem z akych cukrikov sa to robi? VETROVKY? a nejaky postup ako na to? dakujem velmi pekne.
babulky dakujeeeeem 😉
ano ano ta od katky nasej muffinka8 je nadhernaaa, len ja mam problem, ze ja tie zvery tak nevyrezem ☹ ja nemam taky skalpel ☹ ☹ a ak mam teraz kupovat nejake vykrajovacky speci, tak to neviem, ci sa mi oplati 😝
ale ano, nieco na taky styl budem asi riesit 😉 alebo ako majka robila..ze len jeden jelen hore 😉
ja mam len vykrajovacku na prasiatko 😀 😀 take novorocne 😀 to ich asi neukecam, ze je to diviak 😅 😅 😀 😝
kurnik...no nemozu chciet tortu s netopierom, ked uz mam tu vykrajovacku? 😠 😀 😀 😀 😀
@pipka takový pařez byl rychlovka....kulatý dortík,kořeny z punčoviny.Vše jsem potřela krémem.Na pečící papír jsem natřela rozpuštěnou čokoládu,trochu stočila a po ztuhnutí papír rozmotala a větší kousky - lupeny čokolády jsem lepila na krém,dodatečně jsem místa kde nebyla a nebo i byla čokoláda,potřela štětcem rozpuštěnou čokoládou.Klobouk je z punčoviny a potažený.Vrch pařezu jsem dělala z potahovky,nic moc,ty bys to zvládla líp.
No jen jsem ti dala tip na rychlovku. 🙂 Na spodním snímku je ta čokoláda už sundaná z papíru.
dievčence sladké, potrebujem Vašu pomoc - mám robiť tortu s volejbalovou loptou a netuším, ako urobím na ňu ten "vzor" máte na to nejakú šablónu? mne sa nepodarilo nič nájsť ☹ . A ešte niečo potrebujem, nevideli ste náhodou niektorá u číňana takúto razítkovú abecedu? U nás ju mali raz a odvtedy ju nemajú, tiež ju budem potrebovať. Ak by ste boli niektorá ochotná kúpiť mi ju a poslať, budem za to veeeeeeeeeeeeeeeľmi vďačná. A na čo som sa ja dala dievčence moje sladké nahovoriť - idem robiť 20 ks postavičiek 😅 😅 😅 😅, ktoré pôjdu ako darček pre deti do školy, ani neviem, či sa mám tešiť alebo si nadávať 😀 😀 😀 😀
@lamps moja zlataaaaa, tie postavicky ti uprimne "zavidim" 😅 😅 😅 😅 😅
ale vskutku ta obdivujem 😕 😎 😎 ze si sa na to dala 😉
ale teda s volejbalkou ti neporadim, som rada, ze som futbalovu zvladla 😅
a keby si to len naryhovala a potom fixkou alebo cim obtiahla? 😉 podla normalnej volejbalky 😉
ja mam doma tri lopty...keby si potrebovala 😝 😅 😀 😀 😀
@pipka na futbalku sa dá šablóna urobiť, ale na volejbalku som nič nenašla. No uvidím, rozmýšľam, že ju urobím len 2D a nejak vytieňujem, aby to pôsobilo tak reálnejšie. A čo sa postavičiek týka ..... no čo ti poviem .... možno som trubka 😀 😀 😀 😀 😀 ale už som sľúbila, tak veľmi na výber nemám

@pristela skús tu.http://www.campanula.sk/kategoria/muffiny-cu...