Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@emuska27 cokolada so slahackou je parizska slahacka, ja ju robim casto a nedavam vobec cukor, fuuu, to by bolo riadne sladke potom... ale ked mate radi sladke, cukruj kolko uznas za vhodne 😀 neviem, kolkokrat budes plnit, ale podla mna aj malo bude, ja na vacsiu 3x plnenu miniem urcite aj pol litra slahacky a ja davam v pomere 150coko 250slah
@pristela nemozem z toho tvojho tanku, fakt si nad-zena, ked si ho takto dala... 😀
prosim vas, nejake recepty, ci postupy..aky krem s frutafilom sa hodi (a ci sa to zmiesa..alebo co potrieme prve...) dakujeeem 🙂
@pipka 😀 😀 😀 😀 robila som ju podľa jednej tortuše, ktorú mi poslali ako inšpiráciu, ale tá torta bola tak hrozne urobená, ale fakt hrozne - otrasne potiahnutá, hrbatá, lopta vyzerala ako nedokončená .... no, čo ti poviem, tak som bola dosť v rozpakoch 😕. Nechápem, na nete je kopec nádherných tort a niekomu padne do oka taká ohavnosť. A volejbalku mám na budúci týždeň, prečo sa pýtaš? chceš mi prísť pomôcť? 😀 😀 😀 😀
@kattikakiki skus jogurtovu slahacku tam vobec necitit na cca 0,5l ide cca 6-8jogurtov aku chut chces nejake dobre huste.
baby ked Vam niekto napise ze chce slahackovu ovocnu plnku maliny alebo jahody aku robite? To je take zadanie ze az ved 90% plniek je zo slahackou. jaj
Ahojte, hľadám dobrú tortarku z Košíc, ktorá by mi upiekla tortu v štýle Krtka. ozvite sa mi do IP. dakujem.
Ahojte. Chcela by som Vas velmi pekne poprosit...ak neotravujem...mam problem...
robim postavicky zo smartflexvelvetu...ked to zafarbim a vypracujem v rukach tak mi to nedrzi tvar (je to makke)...ked to necham trochu stvrdnut na povrchu sa mi spravi "skrupinka" a hmota popuka...
prosiiiim kde robim chybu...
dakujem
ahoj nema niekto fotopostop na heligonku Dakujem 🙂
Pekný večer, dievčatá... pridávam jednu rýchlovečku 🙂

@katie.2906 plnka robena na sposob vanilkoveho pribinacika/menej cukru ako v recepte- teda ja ho robim od oka mierne inak ale podstata zostava 😀 / v plnke rozmixovane jahody a aj jahodovy dzem , natriet na korpus pomazany jahodovym dzemom, a na tu plnku este poukladat kusky jahod 😉