Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@maya30 prekrásne tortičky
@mimcak @maya30 Ďakujem 😉 😉
Majka nepiekla som nič špeciálne, cesto mramor, bolo to pre nás doma - taká rýchlovka - dcéra mala 18-tku - oslava nachystaná a keďže to bolo 25.12. nebol čas na žiadne vymýšľanky a škoda velvetu, keď to nikto nezje 🤐
Tak preto nahá - ale mala som ju zakrytú foliou v chladničke . Ale pre pekné tvary - asi by som plnila vo forme, zaťažila a po zatuhnutí vybrala von a poskladala na seba. Keď dáš džem a ovocie - nemala by obschnúť. Môj názor. A keď tak rozmýšľam, jedli sme ju cca 5 dní a nebola obschnutá. 😀
@peciemslaskou nádherné koláčiky 😵 😵
pre milovníčky pílenia ..naraz 2x ..http://www.westmark.sk/westmark-sk/eshop/9-1-Po... 😉

@anibas ten pstruh je ako zivy 😲 super sa ti podaril 😵 este ma napadlo, prosim ta ty si robila tu nahu tortu, vsak ? Piekla si nejake speci korpusy aby neobschli ? Ja mam robit hlavnu svadobku, sice uz som ich upozornila ze to bude ako korka suche, ale stale hladam moznosti ci sa tomu da predist...