Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahojte kočky! Mám na vás malú prosbu.. Mám piecť 3d mini cooper. Nemáte niektorá náhodou postup, alebo nejakú peknú inšpiráciu? 😉
Ahojte, prosim vas kde kupim lacno gelove farby na marcipan? Tie tekute z tesca su asi vtip.. drogerku tu ziadnu v okoli nemam,chcem to cez net. Prip.ak su najlepsie v dakej konkretnej napiste,poviem svokre 🙂 dakujeeem
@dadulajda www.mnamuela.sk, gélovky stoja 2,10 EUR /ks
Prečo mi ruža nestvrdla !!!!!ja tie kvety nenávidím,že by som dala vela gelovky? Klobúk dole pred všetkými kvitkarkami 🙂 chcu tmavociklamenovú ružu a mna piiiip 😠
@sikag https://www.facebook.com/groups/871610402863139/ skús napísať sem a ak budeš potrebovať ja ti to môžem kúpiť a poslať
Baby, idem piect dcerke tortu, prvý krat skusim potiahnut a na to jedlu oblatku, mohla by som vas poprosit o recept na taku brutalne cokoladovu, aj cesto aj krem. DAKUJEM. A este otazocka, oblatku staci polozit na potahovku, ci treba medzi to malsový krem?
@eda28 oblatku treba nalepit na tortu jedlym lepidlom
recept si skus pohladat nejaky tu https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/marcipanove-torty-recepty-na-korpusy-kremy-potahove-hmoty-2/
dievčence 28.2.2015 je u nás v PE stretko cukrárok ide tam niekorá z Vás?
Ahojte, prepáčte, že otravujem, ale vždy tu nájdem pomoc.. Idem len dcerke robiť k 3. narodeninám marcipánovú tortu a chcela by princeznú... Netuším ako ju spraviť... Celkovo som v živote urobila cca 6 marcipánových tôrt len tak pre rodinu, obľúbila som si smartflex a domáci z cukríkov... Problém mi ale robí tá princezná... Napadlo ma upiecť bábovku, 3x ju prerezať, naplniť a ozdobiť...a strčiť dnu barbie... Alebo by bolo lepšie urobiť 4-5 kruhov? Nemáte niektorá prosím vás postup na nejakú naozaj jednoduchú? Veľmi pekne ďakujem...
Ahoj babule, tak zas po dlhej dobe idem po radu, tortičky robím len tak sporadicky a tentokrát mám objednávku s oblátkou , oblátku mi kamoška doniesla,a el nemám doma lepidlo - lepili ste to už ktosi aj niečím iným, či si mám radšej spraviť prechádzku po lepidlo?
dávať to budem na smratflex
@lamps a co je to zac to stretko? kto to organizuje? sa tam nejako prihlasuje?
@dadenka1 princeznicka je uplne jednoducha, urob presne ako pises ale v obycajnej tortovej forme, upec si korpus z viac vajec, prekroj na 3-4 krat, napln, obrez do tvaru sukne a tie odrezky pomackaj a este dotvaruj hore suknu do oblucika. zapichni babu (je dobre obalit jej nohy potravinovou foliou ak ju chces este pouzit 🙂 ) obmasluj a potiahni, ozdob. som zvedava ako sa ti podari
@zuba radsej asi kupit lepidlo 🙂

babulky - kedze uz moc torticky nepeciem (nedostatok casu a ine zabavnosti 🙂 ), uz naozaj dlho neprispievam... ale... chcem sa opytat, nema nahodou niektora z Vas overeny recept na ZERBO rezy? nikdy v zivote som o takom zakusku nepocula, vyzera fajn, a asi je to nejaka vychodniarska specialitka 🙂 idem o tri tyzdne na zabijacku na vychod a kamarat oslavuje narodky zaroven... a viem, ze tieto rezy miluju, len ich nepecu, lebo sa im nechce... tak som myslela, ze prekvapim... receptov na nete sa trosku obavam.... 😉 dakujem