Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@sasettka Nádherné tortičky
@adrika202 Nemá chybu
@elamaslakova dakujem krasne 🙂
@mimcak no to bola robotička za trest 😅 😝 ad 1 straaasna spotreba lentiliek...bo v ziadnom baleni nie je rovnaky pocet z kazdej farby 😖 takze toto su 4 baliky, teda tie velke tuby lentiliek 😅
a ad2 😅 triedila som ja 😝 😀 😀 , torta je oganachovana a na to este do nestuhnuteho som to lepila...drzalo to dobre, ale teda do ruheho dna jemne ta farba sa rozmocila 😝 ostali stale farby, ale tie okraje lentiliek boli uz take ako rozpite 😒
takze odteraz upozornujem, ze ak chcu s lentilkami, musia ratat so zmenou farby do druheho dna 😅
inak uz som lentilkove robila, ale davala som vzdy len na vrch a do masloveho a tam mi to farbu nezmenilo..resp. kym som odovzdala, to bolo ok 😉 len som sa bala, ze ked to po bokoch omaslujem a do toho dam tie lentilky, ze mi to po stuhnuti zacne opadavat 😕 😖 😅
@elamaslakova @sticker @pipka
jeeeej, dakujem pekne! 😵 😵
a pipusenka, no esteze pises o tych lentilkovych, chcu jednu, ze si ju vezmu uz v piatok rano a oslava je v sobotu 😒 tak idem jej napisat, ze teda velka pravdepodobnost zmeny farby a rozmazania, hej?
@sasettka nooo, ale teda podla toho, ci budes davat boky alebo vrch..ako som pisala...na vrch som raz davala do masloveho a tam to bolo aj na druhy den v pohode...ale v tom slahackovo-cokoladovom, to uz druhy den poobede zacalo rozpijat 😒 sice na chuti to nic nemeni...ale minimalne ich treba na to upozornit 😝
smola...lentilky cu obalovane cukrom...a toto skratka cukor vo vlhku robi, ze pusti farbu 😖 😝 😉
@denisak77 Prekrásne tortičky

a predsa ešte jedna čoko čoko ,objednaná včera poobede 🙂