Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@stakol77 ja si vytlacim obe dve farby a tu spodnu prejdem valcekom aby bolo to pismenko väcsie a na to potom dam to druhe
@dagmarmustafa suprova
Ahojte šikulky, potrebujem poradiť...dostala som na nacenenie tortu - pneumatika, priemer kruhu 40 cm, má to byť pre cca 35 ľudí, čoko plnka.. prikladám aj foto, akú majú cca predstavu, má tam byť aj nejaké podobné venovanie ale k 40-tke...koľko asi môže taká torta vážiť, koľko by ste si vypýtali za také niečo? Vopred ďakujem za rady 🙂
caute sikulky. prosim poradte. mozem dat zmrazit zaklad na parizsky krem/slahacku - cokolada roztopena v slahackovej smotane, nevyslahana este. po rozmrazeni by som to chcela bud len vyslahat alebo vyslahat s maslom (co bude lepsie?). urobila som dnes vela, nieco som spotrebovala ale polka mi zostala a najblizsia prilezitost spotrebovat ten zvysok bude az v stredu... :( mate s tym skusenosti? bude to OK po rozmrazeni? vdaka!
@dagmarmustafa kraaasna 😵 ja nemozem hlavne z tych tvojich nadhernych fotiek 😕 😎 😎 😎
@elamaslakova ďakujem
@livia341 Táto torta je konkrétne mramorový korpus, parížska šľahačka a jahody. Všetky recepty na korpusy mám z tejto témy: https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/marcipanove-torty-recepty-na-korpusy-kremy-potahove-hmoty-2/
Skús pozrieť tam, možno nájdeš práve ten, čo by vám najviac chutil 🙂

@denisak77 ved som uz zaregistrovala ze si tu nebola 😉 mala si pauzu ? torticky kraaasne 😵