Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@livia341 tam mozes dat co chces, ja som mala obycajny vanilkovy korpus a jahodovu plnku, lebo chceli jahodovu, ale mozes dat vanilkovu, kedze ovocie je rozne hore. Ja robim vsetky plnky na jedno kopyto, rozmixujem jahody uvarim z nich puding s jahodovym pudingovym praskom(bez mlieka) a vychladnute to zmiesam s mascarpone, ja mam jahodove ole, keby bolo riedke 😉 no a naplnis, oblozis trubickami a na vrch ulozis ovocie, potom som uvarila tortove zele a stetcom som natrela to ovocie
@maya30 nádherné tortičky všetky
@lokalistin ahoj...kde sa da kupit jahodove ole? Zatial som na neho nenatrafila...iba vanilka, coko, kokos
@haannka hej v nemecku
@pipka isla som skumat na net tie otlacky a kukni co som nasla-no na skusku celkom staci stonkovy zeler
http://www.craftsy.com/blog/2013/11/a-collectio...
@lokalistin ale ked pozries na ten zeler. co ma v ruke, tak to isto nie je on...bo tam v strede nie je ziadna pauza medzi hlubikmi..a to potom ked natriem, tak len jedna machula by vznikla 😅 🙄 tak to mozem rovno malovat, nie? 😅 😒 😀
@pipka no vidis, ja som nato az tak nepozerala, ale ta spodna machulova vyzera tym robena 😜
@lokalistin ano ta spodna ano, ale to sa mi zase uz nepaci 😅 😖 to taka amatercina 😒
@pipka ni totalna machula, ale jak sa poznam moja by vyzerala aj s peciatkou tak machulovo 😜
..pekný večer dievčence...dokonalé diela dávate..niektoré, (@maya30, @sikag, @pristela ...zoznam je dlhýý),nemám šancu dobehnúť,ani keby som oproti bežala 😀 😉 ..ale veď, nie sme na maratóne,hlavne,že chutia 😵
..moja dnešná, po dlhej dobe, na rodinnú oslavu ..prvý Mickey..len teraz pozerám,že som mu nejaké malé boty spravila..to len,aby som odpútala pozornosť od ostatných nedokonalostí 😀
Ahojte dievcata, som zaciatocnik a idem dcerke robit torticku na 5 rokov, mal by to byt macko, v mojom recepte je len cokoladova plnka, ale chcela by som dat 2, mozete mi poradit, aku by som mohla k nej urobit? Dakujem pkene.
Dievčence poprosila by som vás o radu už ste objednávali pomôcky cez Aliexpress? Chcela by som vedieť vzhladom na tie ich ceny aké sú, či to niečo vydrží nemám skúsenosti za každú odpoved moc dakujem 🙂
@katarinkamt ja ku čokoládovej veľmi rada dávam malinovú, je taká kyslastejšia a výborné vyváži tú sladkú čokoládovú. Robím tak, že si rozmrazím mrazené maliny, rozmixujem, dáma variť, pridám cukor a pridám v troške vody alebo mlieka rozmiešaný vanilkový puding. Puding nechám vychladnúť a potom pridám ešte mascarpone, podľa potreby dosladím práškovým cukrom ak ešte treba. 🙂

cafte baby... tento vikend pre mojho mensieho mysiaka jedna ;) a oxvilu si vylozim nohy a vykukam si oci zase na vasix dielax