Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
babule hodi sa parizsky krem ku karamelovo-kavovej plnke??/ powedzte ze heej :D hh
Šikuľky úžasné, straaaaašne dlho som tu nebola, no čo som popozerala pár desiatok strán dozadu, tak to je radosť pozerať. Klobúk dole a palec hore 🙂 . Strašne je mi ľúto, že Vás už nestíham čítať. Popri robote a deťoch to ozaj nie je sranda.
Ja pridám aspoň niečo (vydarenejšie), tak prepáčte za tapetku 😀 .
@nicoletta77 asi 2cm ked daš menej môžu sa pretrhnúť 😉
Ahojte dievčatá 🙂 tak pridávam aj ja 🙂 výnimočne som mala odovzdané už v piatok podvečer a ešte som tihla ísť aj žiť 😀 😎 😀 temy zase že dovidenia .. poschodka na stretávku zo školy ,kde dvaja z nich oslavovali narodky ,zadanie že dajte tam pohariky flašu ,to heslo ,,vedro v hlave,, ale nech je taka chatova 🙂 tak myslim že v ramci temy sa celkom podarila 🙂 - slnko k vyročiu zakladnej skoly ,maju ho v znaku skoly ,bol to priemer 32 a orechovy korpus taky jemny ze som sa bala otacat ,tak som len omaslovala ,bez ganaze ,a teda je to aj vidieť 😀 srdce pre chlapa si navrhla sama objednavatelka ..nuž čim viac gyč tym su ludia spokojnejší 😀 a vojenska katastrofa ,ked chcu mat na jednej torte vsetko čomu sa oslavenec venuje ( takto si to narhla pani ) ja to nechapem ,ja by som iste nechcela dostat tortu so skrutkami a srobovakmi kedze robim v zeleziarstve 😀 majte pekný víkend dievčatá ja idem žit hned ako pridem z práce bo som výnimočne bezdetnáááá 😀
@1zaza Nádherné tortičky všetky
@ejkula Nádhera, detské tortičky nemajú chybu , super
Ahojte sladulienky, pridávam moje dielka a želám krásny deň

Tak pridam aj ja svoju 🙂