Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lamps Prekrásne tortičky ako vždy , postavičky úchvatné a že si ich robila ty by som uhádla asi aj so zaviazanými očami 😉, tvoj rukopis je nazameniteľný 🙂
@jovanka81 http://www.tortysnov.sk/fotopostup/otvorena-tor... 😉
@lamps perfektneee. Jemne precizne. Super
@sasettka Nádherné tortičky
@elamaslakova ja obdivujem osoby, ktoré pečú zákusky a tie tvoje voňajú až ku nám, mňam. Ako dieťa som nechápala, keď moja mamina s chuťou maškrtila šamrónky a teraz na staré kolená, chutia už aj mne 😀
@nika1985 waaaau úžasne nadherne 👍👍👍👍
@peciemslaskou no nenormalne krásne a tá kabelka je že WAW 😲
@elamaslakova @antenka1 @stebota jeeej, dakujem pekne baby 😵
inak rovno sem supnem oznam:::
S T R E T K O T O R T I Č K Á R O K
13.-14.6.2015 Banská Bystrica - príp. okolie
Po minuloročnom super stretku prišla myšlienka ďalšieho stretka - kurzu, kde by sme si poukazovali kvietky, postavičky a všetko, čo bude žiadané... pokecáme, zabavíme sa, naštartujeme do ďalšieho tortovania.
Mali by ste záujem? Zatiaľ neviem presne miesto ani cenu, všetko závisí od toho koľko nás bude a kde nás prichýlia 🙂 tak píšte IP, idem tento status hneď skopčiť do už existujúcej skupinky stretka,co sme min. rok založili a verím, že zas sa stretneme v hojnom počte 🙂))

@elamaslakova vďaka 🙂 , dve z nich boli dokonca pre moje deti