Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
už sa asi opakujem, ale to sa nedá nepovedať: náááááááááádherné čo tu pridávate. A tie ostré hrany asi nikdy nepochopím. Ja som sa pohrala so svadobnou.
@pppeeetttaaa Tie kvety máš nááááádhernééé
@stebota velmi pekne dakujem..zatial som ich este vela neurobila..ucim sa pomaly :D
@adrika202 všechny krásné. Neodolala jsem a uložila si tu "lúbime ta" 😀 - úžasně sladěné i se stuhou na podnose. Ty potahuješ všechny podnosy? Vypadá to efektně, ale mě by děsila ta spotřeba potahovky 😀 😀 a taky že se o tu váhu prodraží dort a pak se to nejspíš vyhodí. Ale opakuji, vypadá to skvěle a tyjsi moc šikovná 🙂 🙂
@kubrt dakujem 🙂 no ano takmer všetky ,a čo sa týka spotreby potahovky a predraženia torty ,nie si prvá ktorá sa na to pýta tak som to odvazila a spočitala 😀 😀 miniem na podložku necelych 9 dkg potahovky ,je to valkane na uplne tenučko ,podložky kupujem ked su velke balenia v ponuke takže ma vyjdu lacnejsie a stuhy u nas v galanterke za 0,17 za meter 🙂 takže všeho všudy ma jedna podložka vyjde 1,55 čo sice nie je malo ,ale ked vezmeme do uvahy baliaci papier ,celofan ,pasku a zhananie kartonu sme takmer na tom istom a efekt je neporovnatelny ...ano su lacnejsie tie zlate a strieborne podnosy ale mne osobne sa nepacia ,a toto mi vyhovuje aj z toho dovodu ze aj zdobenie na podložke uplne inak vynikne a mne odpada starost že aky papier dat na podlozku aby ladil s tortou 😉 😉 😉
@pppeeetttaaa s bielou coko sa robi horsie... baxa na to, aby si ju neprehriala, lebo potom sa ti oddeli tuk a bude to potom narocne zaxranovat... vyskusaj si najprv jednu coko len tak roztopit a pohrat sa s nou aby si prisla na to ktore stadium ti na pracu vyhovuje... coko je super, ze ju mozes nexat vyxladnut a potom znova pouzit 😉
@elamaslakova ooo tie usta su dokonale

@elamaslakova ja by som ju ani nezvihla, zapriahla som manžela 😎