Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lamps neviem kolko berieš za tortu ale mala si im povedať 😒 nech si skusia sami upiecť kamoška chce začať piecť torty a včera mi volá kupila som si veci za 25 eur a to som ešte nepiekla a ja hovorim že to je len začiatok nech si to skusia všetci nic si z nich nerob kdo bude chcieť pride zas a podcenu nie si hlupa aby si sa takto narobila ved vieme všetky o čom hovorím 😅 😅 😅
ahojte, ešte raz... 😉 😉 nejaké tipy na tortu pre deti na MDD?? Má to byť do detskej herne, obdlznik...ďakujem veľmi pekne 😉 😉
@pipka 😀 😀 😀 😀 😀
@sticker
@stebota pečiem za sumu ako ostatné tortárky tu v okolí 😵 😵 😵 😵 a s istotou nie za sumu, akú by pani zaplatila v Nemecku 🙂 🙂 🙂, ale teta ma pobavila. Dievčeniec z Nemecka som sa pýtal len preto, aby som vedela ako veľmi dobre ja zarábam 😀 😀 😀 😀 😀 😀. Celkovo sa v poslednej dobe dozvedám všelijaké zaujímavosti, minulý týždeň to bolo, že veď je jedno, či máš 1 alebo 4 deti 😕 😕 😕
nema niekto daco na patchwork napredaj?lebo nechcem kupovat nove ked neviem ci s tym budem vediet narabat,vraj to neni tak lahke ako to vyzera.hocico ci kvietok ci zvieratko na skusanie ak dakto ma.
@mimcak ahoj prosim ta nedal by sa poslat link na toho pana co robi tie formy ? Martin Bacher dakjem
@danielita13 ahoj. Na FB si nájdi Figurky Figurky a tam musíš požiadať o prijatie do skupiny.
@daja55 Wou ta svadobna torta a na 70-tku su jednoducho nadherne. Fakt kraaaasa 😉
@antenka1 Ahoj, prosim Ta, ci mas torticku oblozenu? Idem robit aj ja taku - 1.x a kupila som trubicky, tak neviem, ci to bude drzat..........
@mimcak dakujem idem to skusit 🙂 🙂
Prosim vas šikovnice, NAJDE sa u niekoho recept na BANANOVU PLNKU bez pudingu, bez tvarohu.
Aj ked zvažujem, že vyšlaham šlahacku s bielou coko, dam stuzovac a mixnem do toho banány.
ja by som Vás prosila... prednedávnom tu niekto dával receptík na karamelovú plnku. Myslím že šľahačka, varené salko alebo niečo také... Nechcem karamelovú šľahačku. ďakujem 🙂
@nika1985 ja by som asi z polistirenu 🙂

@lamps 😕 🙄 Andrejka, niekto kto pečie ako Ty, si môže dovoliť pýtať hocijakú sumu... Nechápem ako Ti toto mohol niekto povedať 😝 Tak nech si dávajú piecť inde..... 🙄
@pipka Jani, no ja som raz zabudla a nedvihol sa mi, tak som piekla znovu.... Nechutnala som ho, ale..... Tak hádam niekto ešte napíše 🙂