Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@evicaka ja robim 300g kryš.cukru skaramelizovať zaliať šľahačkovou smotanou miešaš do rozpustenia pozor prska to nechaš vychladnuť,uvariš zalý klas-300ml mlieka +5 žltkov.Celé spojíš aj s karamelom vymiešaš +350g masla výborná množstvo si uprav podla veľkosti torty.Je trochu narocnejšia na čas 😉
@katarinkamt mam ju oganazovanu. ale velmi som sa s tym neparala, kedze som tam lepila trubicky. Len raz som to obtiahla a hotovo. dala zatuhnut a potom som si to potrela teplou vodou a lepila. bude to drzat neboj, pripadne ked mas hrubsie trubicky, tak si ich trosilinku roztop. ale len tu stranu ktorou to budes prikladat. 🙂
@antenka1 dakujem pekne.
@nika1985 ja som rodinný dom - bungalov robila z tortových oplátok, tak ako písala stebota.

@abriela ak zašľaháš banány ony potom tak zčernajú a nebude to pekne vyzerať. Ja ked som začínala piecť tak raz som tak mixla ,ale nebolo to nič moc,ale bola pre nás tak to nevadilo..