Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Krasne krasne krásne 🙂 ake je to fialová na kvietkoch?
@elamaslakova perfektné...
ahoj dievcence, ja som tu uz riadne dlho nebola teda, normalne sa hanbim.... taketo nestihacky ked clovek zacne robit 🙂 ani neviem ci sem mam dat taku tapetu dlhu 🙂
@pristela ta obojstranna svadobka je uuuuzasna, krasne ti vysla! neviem sa na nu vynadivat
@grasie tie tvoje postavicky milujem! nasla si si svoj styl a je uplne na spapanie 🙂
uz sa tesim na stretko 🙂
neviem ktore som pridala naposledy tak sorry ak je tu nieco duplom....
za tu bielu svadobnu s postavickami sa velmi hambim ale podla nadiktovana do poslednej bodky 😝 😝
@sikag radost pozriet tie tvoje tortusky, som tvoj fanusik 🙂 no a ten airbrush ti jednoznacne odporucam, presne je to o tom ze to tortu velmi ozivi aj ked farby tam ide velmi malo a ani netreba byt ziadny umelec 😉 tu abecedu som zhanala velmi dlho, je to klasika silikonova formicka s takym vzorom, povodne je na polymerovu hmotu, preto som ju zohnala v dakom kreativnom shope...
@sikag Prekrásne torty všetky , niečo úžasné
@evicaka krásna je tá bábika. Aké si prosím Ťa dávala priemery korpusov na sukňu?
@nicoletta77 ďakujem... spodok 26, vrch 20 a potom som to iba zrezala 🙂
@evicaka ďakujem a koľko vážila, lebo odo mňa chcú do 3 kg a neviem, či sa zmestím. A korpusov si prosím Ťa koľko dávala?
Ahojte, je tu nejaka sikovna cukrarka z Presova, ktora by mi na tuto sobotu vedela upiect dve mensie, nenarocne potahovane torticky? dakujem
Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť, nemá niekto foto postup torty v tvare žabky , alebo aj žabku ako postavičku.Ďakujem pekne 🙂
@sikag Krááásne, chcem sa opýtať, tá svadobná bordovo-smotanová. Tú bordovú si "namiesila" farbu alebo potiahla a namaľovala. Kráásna farba, aký otieň?
Zienky z akych stranok objednavate matros?
@nicoletta77 vážila 4kg a korpusy boli 2 a každý 3x prekrojený

Ahojte žienky, niekto odporúčal stránku na jedlé obrázky. Chcela by som dať vyrobiť, ale neviem na ktorú stránku?