Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pristela Prekrásne tortičky
@mima595 jeeezis moja, uuuplne jednoducho 😅 extruderom som si sulala sulocky a tie obliepala okolo torty 😉 len som si vzdy brala striedavo z tmavohnedej a svetlej a roznorodo som to miesala, ze mi to taky akoby mramor tvorilo...to skratka tak hala bala som natlacila do extrudera, jak prislo 😀 😅 😉
do toho mi decka chodili kradnut "hadiky" 😅 😅 tak som nervnaaa len chodila, ze uz mi sily v ruke dochadzaju a oni mi nepomozu, len ma nicia 😀 😀 😀 chuuudence moje deti 😅 😀 😝
@adrika202 Ty chodíš do práce a stíhaš aj takéto krásne tortičky? Klobúk dole, si frajerka... 🙂 ja mám dosť, keď popri práci stihnem 3-4 torty...
Kočky, poraďte, čo robiť, aby sa torta tak neorosvala. Potiahla som tortu, dala do chladničky, vybrala som ju, aby som ju ozdobila, hneď sa začala rosiť. Dnes ráno som ju dozdobovala a zase sa hneď orosila, vonku som ju mala pár minút 😒 Potom je hneď celá lepivá 😠 A to nie sú ani horúčavy ešte 😒
@govinda treba znizit teplotu v chladnicke. Teda nie znizit akoze aby tam bola zima, ale znizit stupen chladenia. Teda zvysit teplotu. Teda.... rozumies akym jazykom hovorit moj kmen??? 😎
Proste nesmies mat v chladnicke velku kosu, lebo ked to vyberies von tak ten teplotny tozdiel robi neplechu.
Este niekto odporuca dat na zadnu stenu chladnicky karton, nech nasaje vlhkost, ale to som neskusala.

@nika266 tu spodnu svadobku mas kraaasnu 😵 😵 😵