Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Dievčence pozdravujem vás, niečo prekrásne tu zase pribudlo, pri niektorých tortičkách som zabudla aj dýchať , to sú už iné levely tu , zlatom by mali vyvažovať tieto nádherné torty čo ste vytvorili , nádhera.
Ja tiež pridám moje tortičky čo som spravila , 2 boli malé svadobné na jednu svadbu , jeden kvetináč s orchideami na želanie a poschodová tortička 10 kg na narodeniny pre jedného krásneho chlapčeka Dominika .
@pppeeetttaaa ten drak je uzasny
@elamaslakova krasne vsetky, prosim ta to kliestikujes smart? raz som skusala a mala som to tuhe ☹ nebolo to pekne, ty to mas take krasne vyrazne
@gelinka75 Ja poťahujem s Pasta Dama Stela a na tej sa dobre robí s klieštikmi
@lenkapristas dakujem 🙂 no chodim si oddychnut do prace 🙂
@antenka1 dakujeeem 🙂 aaale buduci týžden mam len 4 🙂 černoškovia sa budu nudiť ,asi im dám upratť dom alebo čo 🙂
hohohoooo @grasie aj antenka1 ja si mojich pomocnikov garažovych nedáááám 🙂 🙂 šak kto by za mna robil torty ??? 🙂 🙂 🙂 🙂
@mimcak 😀 😀 to je spravne načasovanie čo kedy musim urobiť aby som stíhala 🙂 ale jasne posledne tri tyždne boli extrem .. tie 4-5 sa da v pohode stíhať ale takto si už dlho nezaplnim diar bo moje deti už ani nebudu vedieť že maju mamu 🙂 🙂
@evicaka dakujeeem 🙂
@pppeeetttaaa krááása ,ta prva je uplna pecka a bezzubka genialna 🙂 🙂
@maya30 dokonalosť ako stále 🙂
@grasie nemožem z tych tvojich postavičiek 🙂
@elamaslakova krasne ta srdcova onééé je čo ?? bordura či patchwork či čo ?
@adrika202 to je patchwork http://toptorticka.sk/category.php?id_category=55
@elamaslakova dakujem 🙂 dobre to vyzera 🙂
Ahojteeeeeeeee, naaaaaaadhera o5... konecne som mala kus casu poprezerat aj viac dozadu, tak som fajn zrelaxovala 🙂)
@nika1985 super si to dala, z coho bol nakoniec kostol? a malinkej skore uzdravenie...
@adrika202 presne tu volanikovu jemnucku odomna chceli na september a ako na just tam uz mam inu, skoda...a kedy si to robis narodeninovu tortu? 😉 teraz dakedy v juny, ze jo? uz ju mas premyslenu? 🙂))
a doslo mi, ze som sem uz dlhsie nepridala fotecky, nebojte, nebudem moc nastenkovat, ja uz tak pomenej sa realizujem 🙂) ta svadobna na tento vikend.. no... tesila som sa na nu, len tie postavicky na zelanie mi tam dako nerezali, ale tak co uz 😝
ahojte dievcata, potrebovala by som fotky torty s futbalovym motivom, dakujem)))
super ste vsetky napiekli čo máte 100 rúk?POtom vás vychválim v robote musím utekať 🙂

@maya30 nadhera. Uplne uzasne. A ten kulturista... tak tym si ma dostala. Si to tu priblizujem, studujem, obkukavam. No nechapem to vytienovanie 🙂
@pppeeetttaaa nocny bez je dokonalyyyy. Mna taky caka v septembri. Furt dufam, ze si to dovtedy rozmyslia 😀