Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dagmarmustafa prekraasne 😵
Ahojte!
tak toto je pre mňa fakt LOL of the year, že až stretko mi treba, aby som sa o tomto tu počine-fóru dozvedela 😀 strasne sa na tom smejem...
a teraz si vezmem tak 2 tyždne dovolenku aby som to tu prelustrovala 😀
@woman04 ďakujem za radu
@halienka ďakujem za radu
@dagmarmustafa Krááásne , jemné a elegantné
@peciemslaskou tie tvoje koláče vyzerajú úžasne, akurát som dostala chuť na niečo sladké 🙂
@peciemslaskou Krásna práca
@majuska55 jeeeej
@maya30 dakujem.To nie je bordura,ale stuha.Mala som ju doma kupenu uz skor.Po tortu prisli skor,ked som jubskladala a skusila som len tak prilozit stuhu dole,sa im velmi pacila a chceli ju,na spodok uz nevyslo 😳inac lutujem,ze som ju dala aj na tie dve,lebo netrebalo ani nic zakrývať. .😔
@nika1985 tá motýliková veľmi mila aj postavicky su parádne 😉 😉 😉
@dagmarmustafa veľmi pekné
@evicaka tá svadobka perfektná a pošli recept na tú makovú tortu aj mafiny s acidkom 😉

no u mna v tomto teple tiez cele zle a musela som maslovat, nesmela byt ziadna coko, po par minutach cele mäkke, potahovanie s podlozkou tiez nedopadlo dobre, no co uz, prisla sestra objednavatelky a bola nadsena-to je hlavne 😉