Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@grasie @sasettka to je nejaky pan co vraj uz 40 rokov kazdy den jedava na ranajky chlieb s paradajkami. Najprv som kukala ja puk a hned som myslela na vas, ze to mi tie baby ani neuveria 😀 😀.
Tanicka nechcem ta mat na svedomi 😉 ale kazde to zrniecko bolo robene samostane. pekne poctivo tvarovane 😀
ale ved ty sem za chvilu supnes nejakeho modelacika, saska svadobku a pojdeme sa na nejaky strom hupat spolu 😉 😀 😀
ahojte dievcata, nie je tu nejaka ma icka z humenneho, ktora by mi vedela upiect tortu princeznovsku na 5 narodeniny? dakujem za tip
Zdravím vás.Prikladám moje tohotýždňovky a poviem vám v tomto teple je to zaujímavé 😝 .Ešte dobre ,že žiadna svadobka.Toto je posledná várka ,ja síce v poslednej dobe len tak 4 max.5 kúskov ,ale mne je to aj tak cez hlavu.Budúci týždeň len 1 a na ten ďalší má svokra 60tku tak tam jedna a dúfam,že už budem mať do konca augusta pokoj od tort. Bart sa mi veľmi nevydaril ☹ .
@miselka007 kazde poschodie sa vystuzuje slamky plus spandla davaj pozor a poriadne zatlac aby bola az na spodku. Ja pri 3poschodovych davam aj stredvu tyc v tomto teple sa bojim. Kazde poschodie je na tvrdej podlozke. Zalezi od plniek ja som robila naposledy vsetko s ovocim plnene priemery 26,20,14 mala 8kg.

@antenka1 🙂)))))))))) no co dodat, mas zvlastny okruh zakaznikov 😀 ale teda prevedenie 100 bodov!