Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@ludkas31 aha, tak já nikdy nehledala, jenom když objednávám hmotu, tak tam vidívám i ty barevné, všechno si barvím sama i syté barvy, stačí mít extra gelovou barvu a nabarví krásně, ale i ty obyčejné co mám, tak není problém. Tak jedině zkus koupit i jinou značku, když není Smartflex a vyzkoušej.
helou dámy 🙂
moja druhá hlavná svadobná, či vydarená, o tom nie som úplne presvedčená, bo mala vyzerať kapánek inak, ale v tomto teple som rada, že vôbec nejaká torta spod mojich rúk vzišla, bo také, že položím fondán na tortu a ani nestihnem vziať žehličku, už sa bok odrthne, to som si pri nej zažila niekoľko krát 😖
aj chaloši počerní od @adrika202 na nej makali jak diví, kvietkovali o dušu, chudáci, tak som ich zmorila, že ešte na obed pospávali, prikladám aj dôkaz 😝 😅
nika226 prosím Ťa, to bábetko na krstinovej tortičke je s marcipánu alebo? A kej hej skade máš takú formičku.Presne take bábo potrebujem na september.Ďakujem. 😎
teplo vam je dievčatká teplo ?? 😀 😀 😀
tak vam pridam aj ja tohtotýždnovky 🙂 moja mama hovorievala že : ,, komu neni zhora dano , vapatece nekoupí,, a tak som sa ja trubka potila pri tortách ,lebo hoci už som zaradila slovicko nie do mojho slovnika,predsa len ho nedokážem každemu povedať,tak mi treba 🙂 lentilkova podla predlohy malej oslavenkyne ,a tak hoci trochen gýč ,želania sa musia plniť ! 🙂 mimonov aj vlacik som uz robila..a trosku svadobnej recesie ktora ktovie ci nahodou neskoncila ako hlavna svadobna,lebo ked po nu boli ,mi hovorili že hlavan svadobka ( neviem kto robil ) sa uz roztapa a pada 🙂 🙂 majte pekny weeek 🙂

@jaja32 ahoj ja robim v 1 šľahačkovej smotane rozpustím čokoládu z lidla varovu+125g masla cukor podla chuti niekedy nedavam alebo je dobra aj táto: nutelu 125g+125g masla+rozpusťiť 100g čokolády varovej a pridať do toho je paradna neviem či som pomohla množstvo závisí od toho kolko krat chceš plniť toto je na 1 plat 😉 😉 😉