Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@florentina prekrásne tortičky
@grasie Prekrásne tortičky všetky , úžasné
pekny vikend dziiifcence moje, narychlo pridavam moju dnesnu narodeninovu a pokracujem vo vikendovani 😎 😉 takyyy nabity program mame, ze neviem co skor 😀
@grasie Nááááádherná a tá miška mama s bábätkom, sáááánka dolu 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
cukráročky, prosím poraďte. Rúra na pečenie mi slúžila 17 rokov na 100%, ale teraz sa mi stalo, že korpus krásne narastie a za chvíľu padne - až na zem... a to hlavne stred. Už bol aj opravár, skonštatoval že špirály sú OK a nevie čo to môže byť. Nemáte niektorá takúto skúsenosť?... a riešenie? Nechcem nový sporák!!! taký už nikdy nekúpim ☹
@evicaka mne sa robilo to iste. Kupila som si teplomer do rury a s hrozou som zistila ze rura mi ukazuje o 20 az30 stupnov viac nez reálne ma. Takze ked som si nastavila ruru na 250 stupnov, v skutočnosti tam bolo tak 120. A to ti akurát zacne stupat cesto ale ta teplota je nizka aby to cele vytlačila a tak to capne dole. Takze skus si odmerať kolko ti skutocne nahreje.
Zdravim vas idem opat po pomoc,nepredavate niektora nahodou vykrajovacku ci vypichovacku motilika?Zhanala som u nas v meste aj u cinana a nikde ani chyru ani slichu 😔 na piatok potrebujem spravit torticku s motylikmi pomooooc
@nicoletta77 mozem ta poprosit o postup ako si robila ten coko mantinel okolo torty??ale prosim podrobne jak pre debila 😀 aby som pochopila 🙂
@stebota a aj ostatne tortarky ktore sa chcu zlepsit alebo sa naucit ako mat krasnu rovnu tortu, na svete je uzasny online kurz GANACHE od @mysiatkoo, najdes ho na www.kurzy.tortiamo.sk mas ho dostupny hned po zaplateni a stale sa k nemu mozes vratit, da sa zastavit, pretocit, pustit znova, proste kompletka v pohodli domova 🙂

Po grasie pridavat torticku je cista traposina ale vyskusam jedna mini rychlovka 🙂, este ze som na novej strane 🙂🙂🙂🙂