Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@elamaslakova krásne
🙂
@denisak77 ďakujem
Ahojte babule. krasne veci ste porobili. inak tie poschodky...ja to nechapem. ja by som dala jednu a hotovo. ved mne najviac zaberie prave ta hruba robota dostat tu tortu do obrabatelneho stavu. sklanim svuj klobouk dievcata 😀
pridavam aj svoje. Ovca sa mi vobec nepodarila, bodaj ju... 😠 mala som uplne inu predstavu ale akosi som bola vyhasnuta tento tyzden 😒
@antenka1 no náhodou mne sa tá tvoja ovca páči, je milá / a to myslím fakt vážne/. Ked som sa na ňu prvý krát pozrela, myslela som si, že je to plyšák a nie torta 🙂
@mojmacik
@nikawero12
Dakujeeem. Jooj som rada ze sa vam paci lebo ja ked na nu pozriem tak mam pred ocami ako som ju chcela mat 🙂
Potešili ste ma
Žienky nemam už jedle lepidlo a potrebujem smartflexom potiahnuť polystyrén. Ako na to? Stačí ak potriem polystyren maslom a potiahnem, alebo treba dať najprv maslo potravinovú foliu a maslo tak potiahnuť, alebo....
ahojte
moja nepotahovana torta sa vydarila, plnka z mascarpone, 1maleho greckeho jogurtu, slahacky so stuzovacom a 1 syr Philadelpia s trochou pr. cukru fungovala a drzala pekne....
vysledok - spokojnost u dcery... a chutovo vyborna bola...
povrch je naschval taky akože lízance, alebo ako to nazvať...
@mysiatkoo prekrásna

@pristela 😕 😕 😕 odpadnem ,všetky bomba ale formula že Paf 😕 😕 😕 😕 krása