Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
kočky mali ste už niektorá pastu dama chocolate ako sa s ňou robí a chutí vôbec čokoládovo? Potrebujem takú čokoládovú,ale neviem ktorá je dobra a aby aj chutila ako tak
Dievčence pozdravujem vám pridávam moje výtvory, , zákusky aj tortu s kostolíkom som piekla do Nemecka, pre synovho šéfa , tie víly na detskej torte sú umelé to si dali zákazníci , a tá s pečiatkami je taká jednoduchá na narodeniny . A idem popozerať vaše nádherné tortičky. Ten kostolík to má byť kostol sv . Bartolomeja na jazere Konigsee
@elamaslakova pozerám, že ani ty si sa nenudila 🙂 krásne
@evicaka Veru nenudila , a ešte som aj slivkový lekvár varila aj slivky zavárala , slovo nuda mi v poslednom čase akosi nič nehovorí 🙂
@nika1985 ahoj, striekala si nakoniec tu krajku?
@michaela3011 ano striekala na tom srdci svadobnom.
@nika1985 pekne ti to chytilo 🙂 a hlavne ten velky kvet sa mi paci 😵 s tym si sa pekne vyhrala 🙂 ja som si nedavno kupila piestiky 😅 takze projekt do buducna 😀

@sikag a spol.. babky ach jo, ja už som mimo hru, ja min do 14,30-15,00 nie som k mání v pracovné dni ☹