Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pristela No ja bez komentára ,lebo všetko čo by som napísala by bolo nič , proti tvojim tortičkám 🙂 - prekrásne všetky, som sa nezdržala 🙂
Holky, vy ste sladkeeee, dakujem ....
@elamaslakova ste sa nejak rozpiekli dievčence,,pekné
@michaela3011 ja ďakujem za krásny komentár k tortičke
@peciemslaskou krásna práca
@michaela3011 dakujem pekne ved aj kuchyna po striekani vyzera uzasne ☹ . Kvet to mi pomohla stebota som obkukala u nej na tortuche drzim palce nech sa podari 😉
Caute zienky,
kukaaaaaaam, ze som uz dlho nic nepridala.. aha, to bude tym, ze malo tortujem 😀 tak pridavam mimonovsku pre mojho Damcoka este z 20.9. a na dnes som robila torticku s 3D sovou na zelanie 🙂
a pozeram, ze tu spominate Tanu a je tam zle oznacena, tak oznacujem @grasie .. ale neviem, neviem, ci si to este precita, skus jej napisat sms @sikag
@elamaslakova ďakujem,
@jorsulova super sa Ti podarila 🙂
@sasettka jaka paraaada. Mimoni suprovi ale ta krabica tak ta je namakana. Taku som este nevidela. Perfektny napad. Dakedy ti ho ukradnem 😉 🙂
@pristela ty na com ficis ked po takom maratóne sa odfotis a vyzeras jak keby si prišla z dovolenky. Mna by dva dni zoskrabavali z podlahy v kuchyni 😀 😀. Maco bezkonkurencnyy 😉. Ta podlaha je ako robena? Vyzera uzasne. A aj hlava je korpus?
kocky obdivujem vas ze mate na to trpezlivost 🙂

@pristela Bože, už som obdivovala na FB.. Neskutočné množstvo!!!!! Naozaj toto netuším ako sa dá... Úplne všetky sú geniálne.. normálne nedokážem ani povedať, ktorá je najkrajšia 😎