Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@maya30 prekrásne tortičky
@elamaslakova děkuji - potěšíloooo 🙂
@jenie123 nádherné tortičky
dievčence krásne krásne krásne, nemám slov nietkoré sú že wau. Vôbec nechápem ako to robíte tú dokonalosť a také množstvo. Ja vôbec nestíham, cez leto som takmer nepiekla a teraz tiež moc nie keďže mám prváka, aj keď teraz dva týždne si zamakám, aj keď sa mi nechce 😖 teda teším sa ale ten čas 😝 . Nestíham Vás ani likovať ani si inšpirácie ukladať jedine v robote potajomky čítať 😀 . Pridávam moje aby ste si nemysleli že som len oddychovala 😅 a moje prvé pralinky :D
dievcata potrebujem poradit recept na plnku a korpus z lieskovych orieskov. Dakujem
opät vas zdravim kocky 😵 a pridavam moje vikendovky 😀
pri prvej som si vyskusala kvietok z jedleho papiera 😅 celkom sranda 😀 bez drotikovania a rychla praca 😀
druha torta bola moja nocna mora 🙄 sto krat menena objednavka... potom som povedala, ze dost! 😀 na poslednu chvilu, kedy som uz mala vsetkeho dost, som to zbuchla takto nejako 😀 spokojnost bola velka 😅 😀
a potom pridavam mimona plus s prevozom 😀 no nepasoval mi do ziadneho boxu, tak som si ho/ju vynimocne posadila na prene sedadlo 😀 a suseda ma ma za blazna 😀 😀 😀 no mimon prezil cestu a to je dolezite 😎 ajked po prvych par metrov som ho/ju skoro vyhodila z autu 😀 zacal mi pipat senzor, ze spolujazden slecna banana neni priputana 😀 drzost! a drzich ludi/mimonov v aute neznesiem 😀 😀 😀
a nech nezabudnem, dakujem za predchadzajuce pacitka 😵
@michaela3011 si nemala priputaneho spolujazdca??? Si veľmi nezodpovedna vodička. Bodaj vas policajti chytili. Som zvedavá ako by ste to slecny vysvetľovali :- D
Ale kraaasna je baba jedna. Ako si robila ten spodok na nozickach?
@antenka1 policajtov mi ani nespominaj 😀 ti by mi dali bez debaty fukat 😀
na tu tortu mi priatel vyhotovil konstrukciu 🙂 ked sa mi vrati, tak ti ju odfotim 😉 keby som ti to teraz zacala vysvetlovat, asi by sme sa nepochopili 😀 😀 😀 ale skusit to mozem 😀 do dosky priatel vyvrtal styri diery... do dvoch isli kratsie drevene tycky (nohy) a zvysne dve boli dlhsie kvoli stabilizacii torty... mala som tortovy podnos (gulaty karton), v ktorom boli dve diery... karton bol napichnuty na tie dlhsie tycky, drzal na tych kratkych... rozumieme sa? 😀 potom som uz klasicky plnila tortu 😀
@michaela3011 Mimoň-ka je perfektnaaaa !! prosím daj potom foto toho podstavca 😉
Inak ja by som sa teda bála viesť ju v predu 😀 keby pribrzdím tak leti 😀 😅
Ahojte, chystám sa robiť tortu na ktorej bude futbalová lopta. Vedeli by ste mi poradiť z čoho spraviť trávu okolo lopty? Chcela by som ju spraviť zo špičkou na trávový efekt, aký krém by bol podľa vás najlepší?

@nika1985 no ščeeeraj som eče mala 😅 😅 ale uz mi to tu "hranolkožrúti" sežrali 😅 😅 😝
mosíííš skor ...ibaže by som ti rychlo isla upražiť čerstve 😉 😀 😀