Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@grasie naadhera a na tu ruzu nemas nejaky postup? ja neviem ruziam prist na chut.. absolutne neviem ako na ne :(
@nicoletta77 juj ten je krásný, budu škaredá, ale ten spodní dort se mi líbí víc 😀 😀 😀
Ahojte,pridávam moje 2 kúsky. Akože auto 😀 som sem pôvodne nechcela ani pridať,lebo vyzerá príšerne.Ja jednoducho autá neviem a neznášam robiť,ale tejto osobe som nemohla odmietnuť.Robila som ho ešte v piatok ,lialo u nás ako z kupy ,tak fotka robená medzi dverami,lebo v dome to bolo ešte horšie.Na FB ho ani nedám,lebo by som sa od hamby prepadla,ale od vás kritiku znesiem,vy viete ako sa fajne robia 3D torty ☹ .Boba som robila iba včera večer a dnes tiež raz prší ,raz neprší,tak som ledva vystihla odfotiť.
@jakelina ten som piekla niekoľko mesiacov 😀
Ahojte dievcata 🙂 prosim vas, raz sme tu rozoberali ceny - konkretne ma zaujima, kolko si uctujete za enegie - aj do ip ked tak... Za kazdu radu budem vdacna 🙂
ahojte baby ... restov pozehnane, ale vecer by mal byt konecne cas to tu dopozerat .. pridavam svoje tortuse z poslednyx 2 vikendov a nejake keksove hokusy-pokusy... tesila som sa ako male decko, ze sa mi podarilo zaliat to bez bublin 😅
@katarina51 krásne 🙂
čafte ženyyy 🙂 pečiete ako o život 🙂 krasa krasa ,nejdem menovať šaak vieme 🙂 ale ine som chcela ,potrebujem unik z reality tak čo takto sa opäť raz zraziť ?? kym nie je sneh a poladovica a predvianočný zhon 😎 😉 🙂
babulky poradte ako urobim na tortu znak manchester united? :((((
@mimusa94 http://thebakefiles.blogspot.sk/2013/08/aarons-...
napríklad takto 😉
ak nie tak hodiť do googlu how to make manchester united cake a vyhodi poku návodov
jej baby akurat mi prisiel koment k tortuche ze ked ju videla jej maminka plakala od stastia, strasne vsetkym chutila a moc mi dakuju je to take super ved sami viete kolko roboty je okolo torty a vsetkeho handmade konecne nieco pozitivne dneska 🙂

@bellss ospravedlnenie sa prijíma 😝
@nika1985 Ďakujeem 🙂 a veru nezakusnem, mne osobne gumpasta smrdí, tak radšej ani nečuchám 😀