Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@elamaslakova ďakujem za pochvalu🙂 ,veľmi si to cením 🙂
@pristela no tusim to budem mat ranny tyzden, takze co sa mna tyka, kludne mozes aj o tretej dojst...alebo teda jak je libo ale odvtedy cca budem doma uz aj zo skoly, z nakupu...atd 😉
Kolaciky...? a co ja pamatam ake to boli? 😅 😅 😅
neboj ništa...niečo ja pre teba vykuzlim 😀 😀 😀 aj na ranajky, aj na veceru 😀 😎
ahojte baby potrebovala by som radu aky krem sa dava hore na mafiny taky den biely aby to pekne drzalo tvar dakujem pekne 😉
@elamaslakova Ďakujem krásne. 😵
@elamaslakova veľmi pekné svadobné torty veľmi sa mi páči tá s tými ružami hore. 😵 😵 😵
@mimcak Ďakujem , robená na želanie nevesty podľa torty od Lorny- Anderjky Rogoňovej
minuky tyzden konecne veget, iba 3 torty 🙂 a volna ruka, tak som dala opat malovanu, tusim ma to chytilo za srdce 🙂 a tusim som nepridala ani tie pred tyzdnom. jedna priserna gycova presne podla predlohy - ta svadobna s ruzovymi kvetmi, nikde som ju zatial nezverejnila, tak boh vas chran niekam to posuvat! 😀 😀 😀 😀
prosim vas baby ked potahujete celu tortu tak davate original marcipan ci tie potahove hmoty?
@drahusa2 ked celu tortu tak potahovou hmotou, marcipan by vysiel moc draho na celu tortu..

@sollange prekrásne, jemnučké