Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@nika266 velmi pekna torticka, ste sikovna 🙂
ahojte. keďže som amatér, prosím vás veľmi pekne o radu. v nedeľu má dcérka oslavu. včera som robila korpusy, dnes som ich plnila, zajtra ich chcem potiahnuť marcipánom. chcem sa spýtať, či písmenká, a rôzne ornamenty si môžem urobiť už dnes? ďalšia otázka, ak mám jedlý obrázok, tak ten dávam v nedeľu,čiže v ten deň keď sa bude konzumovať? A ešte jedna otázka, ak mi zostal krém, je možné ho dať do mrazničky a ešte niekedy použiť? ďakujem vám za pomoc
ahojte chcem sa surne opytat mozem tortu z K2 uskladnit do zajtra na balkon?Mam tam žaluzie,Treba ju zabalit aj do folie alebo len volne?Dakujem pekne.
Snazim sa posielat z mobilu ale je to uuplne na figu. Stale ma to vyhadzuje! Tak nic. Doposielam potom :-/
Ahojte šikuľky...nádherné veci pridávate,ja sa stále vzďaľujem opačným smerom...ako pracujem,takmer nepečiem,len pre nás v podstate...dnes má mamina narodky,ani jej som nenapiekla,hanba mi...zato minulý týždeň som mojej najmladšej láske dve 🙂 Zjedli sa šmahom ruky 😉 Žiadne modelovanie,nebol čas..zato každú guľku som šúľala,aby neboli pravidelné 😀
Babenky prosím vás, na koľko stupňov a ako dlho dávate roztopiť cukríky na tie akože ľadové kryhy? Kúpila som si Vetrovky, viem že treba dať na papier na pečenie a to je všetko 😒 Koľko tam dať tých cukríkov? Moc ďakujem za každú radu 🙂

Tu je moja tento týždeň,práve dokončená