Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Nech sa všetka starosť zruší, nech zavládne pokoj v duši.
Čo bolelo, nech sa zhojí, čo tešilo, nech sa zdvojí.
Lásku šťastie, žiadne hádky, pohodu a krásne sviatky.
Ako robíte marcipanove lietadlo
..... Prosím postup, ďakujem
Sladulienky krasne pokojne a oddychove vianocne sviatky Vam zelam a do roku 2016 vela sil, novych napadov, dobrych ludi okolo seba a hlavne zdravicko 😉 🙂 Merry Christmas
Dievčence prajem Vám krásne a pokojné prežitie vianočných sviatkov
Všetkým Vám želám požehnané a láskyplné Vianoce... oddýchnite si a načerpajte silu do ďalších dní 🙂
sladulienky prajem vam pokojne vianoce plne lasky nie len v tento carovny cas ale kazducky kazdy den 😵 nech vam to aj v nasledujucom roku pecie....dakujem za insipracie a rady 😉
@peciemslaskou krásne tortičky , všetky
@elamaslakova ďakujem
kiezby som vedela aj ja piect take krasne torty 🙂
Dievcence, ja uz asi piect nebudem, lebo zdravie mi to nedovoluje a mam doma knihy o tortickach, budem rada, ked si ich pozriete a ak budete mat zaujem, tak mi napisete. Su v podstate uplne nove. Je tam vela krasnych postupov, ci uz na cele torty, alebo postavicky, kvietky...
https://www.modrykonik.sk/market/knihy/z4pg70/k...
ahojte dievcence mam k vam ooobr prosbu.....moj maly bude mat v januári 7 rokov,chcela by som mu urobit otvorenu tortu s postavickami tom a jerry no a poblem je v tom ze ja sa s modelovanim nekamaratim ☹ nebola by niektora z vas veeeelmi ochotna a vymodelovala mi ich??samozrejme ze zaplatim...budem velmi rada ak by to niektora z vas pre mna urobila....kludne aj do IP...dakujem dievcence

@cloviecik777 🙂 do 11.1. nepeciem ale kludne poradim ako na to 🙂 robota som robila podla fotky.. to neviem ako napisat.. pozrela som aky tvar ma hlava, taku som ju urobila.. a srobiky su len vykrojene kruhy, do nich mensie kruhy a mali kruzkom som vykrajovala po vonkajsom obvode polmesiaciky aby mi vznikli zubky.. to je cele 🙂