Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
velmi pekne torticky 🙂
@tinuskaha používám Smartflex Velvet
https://www.youtube.com/watch?v=4jSMT2fTb0gdievcata velka vdaka v piatok budem robit tak to skusim 🙂
Baby potrebujem pomoct...robim figurku a nejakym nedopatrenim a farbickami mi ostala strasne leskla 🙂)) nemoze byt leskla lebo je to.zajac a vyzera ako take metalicke sosky 🙂))) nemate nejaku radu ako ju "zmatnit" 🙂 dakujem!
@mizulienka dakujem 😵 tak ano, rozmyslala..ale nemam vzdelanie v obore a hlavne 10 rokov praxe 😝
Ahojte.mozete mi prosim poradit recept na nejaky dobry korpus?vidim ze robite nadherne torty.ja neda nerobim ale v sobotu ma mamina narodeniny tak chcem skusit.uvidime co z toho bude.len potrebujem nejaky dobry korpus co sa nerozpadne (uz sa mi to stalo).dakujem velmi pekne
@smoulinka1505 Pozri si v druhej téme, prikladám link... tam je "milión" korpusov 🙂 Taký naj je možno mramorový.... Pekne podľa postupu a dáš to 🙂
Ja pridávam moje dve... Ale teda s tou pingpongovou raketou nie som nejako stotožnená ☹ Robená podľa fotky a teda naozaj platí, že čo vyzerá byť jednoduché potrápi najviac.... Je to pre spolužiačku mojej staršej, malá, šikovná vietnamka a mi prízvukovala, že by chcela, aby vyzerala ako jej raketa... Fakt som sa snažila, ale vážne nie som spokojná..
@haannka Ahoj,neotravudješ ,ale ja žiadny špeciálny recept nemám.Robila som ju zatiaľ iba z tých hotových namiešaných hmôt neviem ako sa volajú ,ale sú perleťové ,zlaté ,strieborné určite vieš ktoré myslím. Večer natriem a ráno vyberiem pomocou špendlíka ,lebo dosť zle ide von.Nesuším v rúre ,len volne na vzduchu nechám sušiť.To je všetko,inak ti neviem pomôcť,ale aj mne sa s ňou dosť zle robí,lebo je hlboká,taká zvláštna. Písala si mi do správy ,ale neviem prečo sa mi tam nedá odpísať,tak som ti to sem hodila.
@florentina bezzubyyyyyy 🙂
@florentina Nie je to z rozprávky Ako zachrániť draka? 😅 To ma napadlo prvé...
@florentina ..áno je to Bezzubka z rozprávky Jak zachránit draka 😉
@florentina opravujem: Jak vycvičit draka 😎
Pekny den prosim vas prvy raz by som chcela robit slahackovu plnku.Ale chcem sa spitat ze aky korpus mam urobit lebo ja poznam len klasicky piskoštovy.

@pristela nádhera,krásne!!!