Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lamps zlatucke torticky 🙂🙂🙂
@denisak77 perfektneeeee 🙂
@pppeeetttaaa krásneee
@kofolka0402 V Humennom kupis modelovacu hmotu pri velkej poliklinike v papiernictve vedla drogerie.
@margetakuska ja davam kazdemu do krabice, vlacim ich z Lidla, nastastie mam na skladovanie jednu nevyuzitu miestnost 😅
Helou dámy 😵
úúúžasnééé kúsky ste popiekli @maya30 @jenie123 @lamps to prádielko visiace sa mi strááášne lúbi 😅
@jakelina tvoje torty či muffiny, je tak krásny čistý dizajn 😵 a samozrejme aj ďalšie, len kým som pokukala všetky torty od kedy som tu nebola, aj som zabudla, ku komu som chcela niečo povedať 😝
ja pridávam pár kúskov za 2 týždne 🙂
@pppeeetttaaa Dakujem. Ja som to raz tak skusala, len tie obrysy neboli take ciste a presne...
@bebe2003 dakujem 🙂
Moje vikendove torticky pre mojho syna a jeho kamosku z porodnice 🙂 . Obaja sa narodili 21.2.2012 len moj syn bol o par minut rychlejsi.
Ahojte, robím len takú domácku amatérsku tortu - čokoládovú. Už mám všetko hotové, len mi treba urobiť čokoládovú polevu. Ale nemám doma ceru. Iba dve mliečne čokolády a maslo. Ako z toho urobiť dobrú polevu? Koľko čoho dať?
Už som to zvládla, dala som to len tak "od oka" a podarilo sa.
sikovna si 🙂 ale bola asi aj chutnejsia s maslom ako keby si tam dala ceru.. si myslim..

@mysiatkoo vieš, ze by sa mi niekedy ta slúžka zišla 🙂🙂