Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
babenky recept na dobry a lahky krem TIRAMISU do torty potrebujem????? dakujeeeeeem 😉
@alex999 sikovny 🙂
Dievcata potrebujem od Vas radu. Potrebujem zienku , najlepsie z BA alebo blizke okolie alebo GA, SC ktora by upiekla vybornu tortu na svadbu - nie velku staci jedno poschodie , max 2 ale tema STAR WARS. Chcem aby tam boli postavicky dohodneme sa ake. Prosim ak viete o niekom , kto ma skusenosti napiste mi. Samozrejem nech to nestoji 300 eur :D dakujem.
@jakelina ďakujem,a veľmi rýchlo a jednoducho je to spravené.Nabehla som do kvetinárstva,že potrebujem jutovú stuhu a nejakú žltú stuhu.Obyčajnú jutovú nemali,len takúto,a keďže som mala predstavu niečo prírodné,lebo je to pre pestovateľku slnečnice a obylia,tak som musela inprovizovať.Viem ,že sa dá už kúpiť aj forma na jedlú krajku,podobná jutovej,ale bohužiaľ nemám ju.
@denisak77 Perfektné tortičky
@dush Nádherná , jemnučká
@evala777 Krásne tortičky
@peciemslaskou krásna práca , všetky tortičky aj koláčiky
@lamps Nádherné tortičky
@nicoletta77 Nádherná tortička
@elamaslakova dakujem <3
Ahojte , celú večnosť som tu nebola a povedala som si že nebudem už piecť ale nakoniec som upiekla, ale ojedinele . Toto pridávam za 3 mes.
@pppeeetttaaa krásne tortičky
@evala777 Tie knižky je úplne úžasná tortička 😵 😵 😵
@nika1985 Nádherné všetky 🙂
@pppeeetttaaa Krásne tiež 🙂

@alex999 super rychla?? to znamena? Ja by som taku tortu robila aj pol dna :D