Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Holčičky , nejlépe ze Slovenska, co je to CMAR? 😨 A nevíte některá nějaký odlehčený kávový krém do dortu? Chtějí ten od posledně, že jim moc chutnal a co já vím jaký jsem jim dělala? 😒 Ráno nevím co jsem v noci do dortu dala. 😒 Jen vím, že nebyl máslový a teď nemůžu nic rozumnýho najít. Děkuji
Ahojte baby poradili by ste mi na co mam pouzit vanilkovy lusk(struk)???Viem ze sa to rozreze a ten stred sa vydlabe von ale ked som to ovonala a dala do kuska kremu tak nic som necitila.Ani ina chut a ani vona.Ako sa s tym pracuje???
@lamps milujeeeem tvoje postavicky... najkrajsie..
@pppeeetttaaa 😵 😵 😵 😵
Prosím poraďte mi. Mám marcipánove postavičky už hotové, no oslava sa nám posunie o 2 až 3 týždne. Ako ich uskladniť aby ostali mäkké. Ďakujem za každú radu.
baby co robite ked vam niekto zrusi objednavku panicka mi pisala o 17,50 ze rusi obe torty na vikend a ja to uz mam naplnene neviem co s tym teraz je tam mascarpone karamelove a ovocie
@alex999
@lamps
@olifcek dakujem za odpovede zohnala som si na panicku cislo napisala sms ze sa to neda zrusit mozme sa dohodnut na sume a odovzdam jej ich obtrete nepotiahnute. Nebrala telefon ani na fb nebola a teraz mi pise ze ok tak odzobene tak ako sme sa dohodli. 😠 ti ludia su divny a tearz mam ist do kuchyne taka vytocena robit
@lamps prekrásne tortičky

ahijte kocky, prosim Vas mozem smartflex lepit rovno na krem mascarpone, smotana, cokolada?
nebude sa mi smartflex topit? Alebo to musim obcapat radsej maslom?
dakujem