Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@elfka.elfka dakujem,to bude asi do vypredania zasob,ci casovo obmedzene??
@nicoletta77 a budú ďalšie páčitka, ako si to ty nazvala🙂 Veľmi pekné torty pečieš🙂
dievcata pomooc , vcera som upiekla korpusy , mramorovy a bledy piskotovy , ze ich dnes naplnim na zajtra pre malu na narodky , lenze poobede som ju zobrala zo skolky zrejme s brusnou virozou , odkedy je doma , tak ju len prehana , ak je to rotavirus , tak pochytame rad radom , takze plnit tortu nejdem , vy skusene pekarky cukrarky , dokedy mi vydrzia tie korpusy a ako ich uskladnit aby vydrzali , vydrzia mi do dalsieho vikendu ☹ ? dakujem
@emarekova zasoby 🙂
@elfka.elfka myslela som si,uz som volala mamine,chysta sa na nakup,ma to kusok 🙂
@miculienka Normálne zabaľ do potravinovej fólie a daj do mrazničky. Potom tak deň pred plnením daj do chladničky a ani nebudeš poznať, že to nie sú čerstvo upečené korpusy 🙂
@miculienka zabal do folie zamraz v den plnenia vyber daj cez den utierku ani nezistis rozdiel
@dush nádherné tortičky
@evala777 všetky tortičky sú perfektné
@pppeeetttaaa nádherné tortičky
@elamaslakova ďakujem veľmi pekne.
ahojte kočkyy....prosím vás,aká je dobrá hmota na teplá ABY SA S NOU Dobre robilo a nelepila sa???ja používam cez leto WI,ale niečo porovnatelné ale lacnejšie nije?okrem pasty damy top špeciálky,tu ja nevládzem rozmiesiť...

@denisak77 Neskutočne krásne torty!!! Len som híkala pri každej a každá ďalšia bola krajšia 😵