Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ono si myslím že si každý aj tak nedá, po výdatnom obede a nie každý má rád sladké...ale asi pre istotu urobím aj mafiny 😅 vdaka baby, ja som ešte pre toľko nerobila, tak si to neviem ani predstaviť 😝
Dievčatá prosím nejaké obrázky- na rozlúčku so škôlkou- dakujem vopred
@luciahromadkova ja idem robiť našim minitorticky s písmenkami - vybrali si pani učiteľky.. A tieto mam uložené
@luciahromadkova ja mam taketo
@pppeeetttaaa krááásne aj mna čaka poschodka takže sa nakvetinkujem 😉
@stebota dakujem..no veru bolo toho dost.. hlavne vsetko len v noci kedze uz chodim do roboty..
@pppeeetttaaa tu svadobnu mas nadhernu 😉
@denisak77 prekrásne všetky, ale tá s ružami - nádhera 🙂
@nika1985 dakujem :D
@pppeeetttaaa super
Ahojte, v auguste by som chcela dcére upiecť na narodeniny tortu a rada by som ju naplnila nejakou plnkou. Vždy som plnila uvarené salko vymiešané s maslom, ale ten krém je veľmi sladký a sýty. Tak teraz by som chcela niečo ľahšie a s ovocím napr. ananás, jahody príp. iné ovocie. Ktoré plnky by ste mi odporúčili? Vopred ďakujem 🙂

@jachin podľa mňa tak ltt, možno aj niekomu neujde. Počita sa cca 200 g na osobu, tak torta by mala mať cca 10 kg. Je ťažko povedať koľko plnky daš a ovocia, ale predpokladám váhu 26 cm tak cca 4 kg, 22 cm tak do 3 kg, a horne tak cca 2 kg. takže okolo 9-10 kg môže mať. Ak budu krájať hrubšie tak nemusí mať každý, ale zasa ak budu aj koláče a iné torty tak môže byť. 😉