Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahojte šikulky, idem si k vám po pár rád. Ja pečiem len tak za čas pre rodinu a teraz ma poprosila kamarátka, či by som jej neupiekla tortu. Mala by to byť nahá torta, teda jedna guľatá cca 20 cm priemer a k tomu pár malých. Takú tortu som robila len raz a aj to sa hneď zjedla. tak teraz neviem....
1. vydrží mi taká torta v pohode? ak ju naplním vo štvrtok a v piatok si príde pre ňu, nebude nikde vystavená, len ju vyloží a zje sa, no nebude obschnutá?
2. bude v pohode ak si korpus urobím už zajtra a naplním vo štvrtok?
3.tie malé tortičky by ste ako robili? na veľký plech, vykrojiť a potom plniť, alebo radšej naplniť a potom vykrajovať?
Ďakujem moc za rady a postrehy 🙂
po 1. torta vydrží v pohode, neobschne
2. zajtra upiecť môžeš, zabaľ ho po vychladnutí do potr. fólie
3. asi by bolo jednoduchšie upiecť, naplniť a potom vykrajovať
@chvapilu aleboooo nieco taketo no draheeee http://www.natortu.sk/karen-davies/
@lamps nááááádhera a tá ruža je super 🙂 🙂 🙂
@katarina51
@blancagon
@stebota dievčence ďakujem, ste sladké 😵 😵 😵
@blancagon tu si všetky tykáme, lebo všetky sme tu mladé a krásne 🙂
babenky, prosim vas na cupcake mozem ozdobit par. kremom alebo mascarpone??? nebude sa mi topit potom ta "marcipanova"ozdoba na vrchu??? diky 😉

Prosim poradte,ked potrebujem tortu na stredu,mozem v pondelok spravit korpus s plnkou a v utorok potiahnut a ozdobit?a nestane sa nic,ked ostane z torty do soboty?dakujem