Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
tak som uz aj ja "pobozkana" alebo ako s priemeru 26 urobit 28 🙂 ...staci ked sa pri otacani naplneny korpus (o polnoci) zosmykne...nastastie mi nespadol az na zem ale som ho zachytila...ja cela spinava ako prasa,z korpusu sikma veze z Pisa + koloseum v Rime,doma ziadne nahr.suroviny na pribinaka...nuz som ho nejako upaplala (spodny korpus na z Mc Quena) ..povodny zamer bol akoze skaly len vrchna cast,no musel byt aj ten spodny,kedze bol z neho "mnohotvar"...ale zakaznik povedal,nech neriesim,ved to aj tak skonci v bruchu 🙂
a moje prve kvietky na drotiku magnolie...tie moje sa skor podobaju na lekno 🙂
Nádherné torty ste hotove majsterky cukrárky naozaj nádherné,možem sa spýtat ako sa robí ta krajka nejaky postup??Dakujem
@margetakuska ja som robila sice iba raz dvoj srdce ale klasika som si spravila srdcia a vyzerala som z nich tam kde sa to spaja a prekladala nemam formu vzdy som rezala z opacneho aby sa mi to akoby prekryvalo neviem to akosi vysvetlit ale hadam chapes 😨 drzim palce
@kasiopeja01 krasne motyle. Z coho si robila?
@pppeeetttaaa jéj! túto korytnačku si pamätám. Pripomenulo mi to staré dobré rozprávky 🙂 tortičká krásna 🙂
@alicka850 boli kupovane. Chcela som objednat tlacene na fondane, ale kamoška, pre ktoru bola torta robena chcela nejedle,objednala si ich z internetu 🙂
@nika1985 dakujem, ja som formu dostala teraz nedávno... lenže nevyjde tých 60 porcií, potom mi napadlo, že si kúpim veľké srdce a urobim tak ako si písala ty😉 lenže srdce mám len maličké takze musím kúpiť velkeee
@melynda dakujem :D
@kasiopeja01 dakujem ☺
Ovocný dort

@alex999 waw, superna je 🙂 to je biela coko,ci?