Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
posledna - pre polovnika...
baby, prosím nejaký recept na čokoládovú polevu na tortu?
Zienky sikovne prosim radu..mala by som robit muzovmu kolegovi tortu-prvykrat pre niekoho(doteraz som len rodine obcas) a neviem kolko za nu pytat,podla coho..malo by to byt torzo zeny.dakujem
@emarekova 10€ od kila sa pohybuju ceny.
@blahowoman fiiha,dakujem.ani netusim,kolko kg bude mat,este som taku nerobila..ale budem asi o dost skromnejsia,kedze sa na tie nadhery co su tu nechytam 😉 kazdy nejak musi zacat 😀 dakujem
@emarekova ak mate okruhlu formu priemer 24cm tak s naplnou a marcipanom to vychadza okolo 3,5-4kg. Ked torticku urobite,odvazte ju a dajte cenu. Pekny dnik
@blahowoman dakujem krasne,pekny aj vam 😉
ahojte dievcata idem si k vam zase po radu 🙂 cim lepite na tortu satenove stuhy a strasove pasy??a ked chcem dat strasovy pas na stuhu cim zalepit??dakujem

@dzejnus Ahoj farbením gelovkou to určite nie je ja ju robim podla navodu ked budeš vyberať z rúry skus špáradlom či sa ti oddeluje od formy ak nie ešte ju chvilu suš ak by bola moc presušená skús chviľu podržať vlhkú utierku alebo skušať a skúšať dúfam že som aspoň trošku pomohla ale ten prášok máš jeden z najlepších 😉