Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@makina78 krasne su vsetky ale najviac sa mi paci ta torticka so slnecnicou 😉
Ahojte...prosim nemate nejaky odkaz na jednoduchu peknucku tortu na krstiny pre dievcatko...
Dakujem
@pppeeetttaaa kedysi sikovna mam mala ale kukam ,ze uz nie su...ja mam dokonca navyse (zle som objednala) ale catleovu
@mojmacik ahoj.. tu mam aj ja :D praveze tu klasiku hladam ale na e-shopoch uz nieje nikde :( tak uz skusam jedine takto z druhej ruky..
žienky moje krásne, je tu nejaká cukrárka z východu? Košice, Prešov, Humenné, Michalovce? ak áno, mohla by sa ozvať, prosím 🙂 ďakujem...a inak žienky, klobúk dole pred Vami, keď tak pozerám fotečky 🙂
woman04 prosím môžem sa spitat z čoho je tá biela poleva ?
Dievcata, bol by niekto ochotni podelit sa o inspiraciu pre narodeninovu tortu pre manzela? Bud sem alebo do IP.
Mala by byt jednoposchodova, okruhla alebo hranata a myslela som ze take tie pasiky alebo kruzky a bud modro biela alebo modro hneda alebo nieco v takých chalanských farbach. Malo by to byt k 40, tak s cislom 40 a mozno nejake tie zapichnute srciecka v strede.
Vopred pekne dakujem 🙂

@makina78 úúúúúúúúúúúžasné wauuu