Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pativla ahoj, ja mávam väčšinou v jednom poschodí tri korpusy, ktoré majú 2 cm a dvakrát plnku, ktorá má 1,5 cm. Čiže spolu: výška poschodia je 9 cm. Ale, ak budeš mať menšie, nič sa nestane. Aj výzdoba na vrchu torty ju trošku opticky zväčší.
@nika1985
@nicoletta77 Tak nakoniec som dopiekla korpusy. Torta je taaak vysoká😁
Ahojte prosim viete mi poradit 😔 potahovu hmotu - marcipan mam po bokoch - obvode totalne krivy, hnusny, miestami su na nom dierky skaredy 😢 cim mam tu tortu zachranit? Robila som ju pre syna k zajtrajsim narodeninam :(
@babatkoo a aký je motív torty? Podľa toho to prispôsob - napríklad urobiť z marcipánu trávu, alebo vyrezať zvieratká, alebo ak si trúfneš, tak niečo ručne nakresliť.
@nicoletta77 dakujem za tip 🙂 nakonoec som nalepila farebne bodky z marcipany okolo celeho obvodu 🙂
Ahojte,
neviem či to sem patrí, ale skúsim sa opýtať (ak to sem nepatrí, tak príspevok v pohode vymažem).
Potrebovala by som na jednu oslavu obyčajnú jednoduchú čisto bielu tortu navrchu by mohla byť ako ozdoba kvet, nájde sa tu niekto kto by vedel takúto tortu na objednávku spraviť? Som zo Zvolena, ale nerobí mi problém prísť aj ďalej (BB, BS, DT a okolie)
@seli4 ahoj,daj odkaz aj na túto stránku,chodí tam viac tortičkárok:https://https://www.modrykonik.sk/group/1801/
ahojte žienky.....chcem sa len spýtať pre info...ked robíte poschodovu tortičku....menšiu....spodok 24cm a hore menšie...aku ma asi váhu?lebo som dosť obmedezená cenovo od zákazníčky a mne sa nezdá že sa vmestím cenovo podla jej predstavy
Obdivujem všetky, čo viete piecť a máte šikovné ruky.
Ja som si aj urobila kurz na cukrárku a nakoniec neviem upiecť ani piškotu... nakupila som si drahé náradie a všetko to predávam 😀 Hold, nie všetky na to máme ruky a mne ostáva len ticho závidieť....
@stebota no práve chcú ovocnú.robiemvam mramorový korpus takže ten je tiež ťažší.necchem to prepísknuť s váhou ab zas pre 5eu na mna nepozerali ako na daňového podvodnika. nehovorím o tom čo všetko chcu na tortu ešte vymodelovať.ale chcem im vyjsť v ustretz tak preto sa pýtam. hore možem dať 16TKU A DOLU 24 NIE?

@pativla nic sa nestane ale posledne teda to najmensie by som urobila vyssie