icon

Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?

nutka
4. mar 2007

Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........

mimik123456
31. máj 2017
stebota
2. jún 2017

Prvá tento týždeň...😉

mimik123456
2. jún 2017
nika266
2. jún 2017

Dokončené hura 🙂

chvapilu
3. jún 2017

ahoj můj dnešní + koupila jsem si formu na andělíčky,mám radost❤.přeji pěkný den

haannka
3. jún 2017

Ahojte moje torty...za minuly tyzden

blancagon
3. jún 2017

Moje posledne nestiham sem ani nakukovat 🙂

mojmacik
3. jún 2017

a dve odomna

nika1985
4. jún 2017

@mojmacik ahoj prepac ze az teraz ano je to pavlova recept je odtialto niekto tu dal link paci ale aj hore davam jedno mascar. a jednu slahacku http://anetagoesyummi.blogspot.sk/2010/05/pavlo...

nika1985
4. jún 2017

ahojte ja som mala len jednu taky nezvyk som nevedela co skor robit doma

kukulka1
6. jún 2017

Víkendové...

mizu89
7. jún 2017

ahojte baby.potrebovala by som radu.chcem robit tortu s kremom mascarpone,tvaroh,smotana 33%.treba mi na to praskovu zelatinu aby to drzalo alebo staci vsetko spolu vyslahat alebo najprv vyslahat tvaroh s mascarpone a potom jemne zamiesat vyslahanu slahacku?torta bude stvorec obalena v zrkadlovej poleve.dakujem za akukolvek radu.

mojmacik
7. jún 2017

@mizu89 ja by som tam dala aspon stuzovac..pripadne Ole

mizu89
7. jún 2017

@mojmacik dakujem

adulicek
7. jún 2017

@mizu89 ja želatínu do plniek nedávam, nemám to rada...vyšľahaj to najprv samé prípadne so stužovačom a ak sa ti to bude zdať riedke, pridáš trochu créme olé 🙂

chvapilu
8. jún 2017

Dobrý den poprosím o rada kdo má zkušenosti s robotem https://www.datart.cz/Kuchynsky-robot-ETA-Gratu... ,líbí se mi Kitchen,ale má minimum vybavení v ceně.a
❤ ještě poprosím o recept na krém s vaječným konakem.děkuji

stebota
8. jún 2017

trošku oneskorene...

stebota
8. jún 2017

@chvapilu ahoj ja mam taky robot a som spokojna neviem čo presne by si chcela vedieť miska dobra velka hlučny nie je pytaj sa

stebota
8. jún 2017

@chvapilu a mimochodom ta forma na anjelikov je super kde si ju kupila?Diki

natalia1985
8. jún 2017

Zdravim vas neviem ci sa mozem tu spytat idem piect prvy krat tortu chcela by som poprosit o recept na korpus priemer torty je 22 cm vyska 7 cm ,a ak by sa dalo aj ako sa robi krem Pribinacik ? Dakujem

adulicek
8. jún 2017

@natalia1985 krém pribináči:500g jemný tvaroh, 2 smotany na šľahanie, 1 kyslá smotana, práškový cukor podľa chuti a prisypať 1-2 créme olé vanilka(prisypuj postupne podľa toho, aký chceš mať krém hustý) 🙂

adulicek
8. jún 2017

@natalia1985 a korpus môžeš skúsiť tento: 250g hladkej muky · 1prášek do pečiva (necelý) · 4 vajcia · 240g prášk.cukru · 150ml oleje · 100ml vroucí vody. Vyšľahať bielky so štipkou soli na sneh, pridať polovicu prášk.cukru a vyšľahať dotuha. Žltky vyšľahať s druhou polovicou cukru do peny, postupne prilať vodi, olej a zamiešať múku s práškom do pečiva. Do tejto zmesi zamiešať sneh z bielkov. Piecť pri teplote 160 stupňov.

chvapilu
8. jún 2017

@stebota děkuji za odpověd.Nikde nemůžu najít jestli se dá přikoupit nerezová mísa,a mám strach při hnětení marshmallow bonbonu ,aby to utáhlo.dík
posílám odkaz na andílka http://www.vytvarny-atelier.cz/Formy-na-svicky-...

stebota
9. jún 2017

@chvapilu Misa sa dá určite kupiť len neviem teraz kde prislušenstvo eta gratus som dala do googla a bolo tam všetko na dokupenie a na ten marshmalow to neviem ale ma jeden z najlepších vykonov tak by to malo utiahnut si myslim

stebota
9. jún 2017

@chvapilu a dakujem za link😉

nika266
9. jún 2017

Moje jediná,pohoda 🙂

mizu89
9. jún 2017

ahojte baby.nevedely by ste mi poradit ktora uz skusala kvety z bielej cokolady.ako to spravit aby sa mi lupene nelamali len co sa ich dotknem.cokolada ma 27% obsah kak.masla

mojmacik
9. jún 2017

po dlhej dobe darovacia svadobna

natalia1985
9. jún 2017

@adulicek a ked chcem na nedelu tu tortu kedy je dobre ju spravit a naplnit kremom ( pribinacik) plus pojdu nan aj visne na krem a torta bude poliata cokoladou a na vrch ovocie

chvapilu
9. jún 2017

@stebota děkuji