Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
mnam, dostavam z vás chute. Minule sa mi pokazila kuchynská váha a ešte som si novu nekupila, takže nemožem piect, ale až bude nová, to bude sladkosti napečených 🙂
Ahojte chcem sa opýtať kočky, keď robíte čokoládovú tortu, oreo alebo niečo na ten štýl, čím polievate korpus aby nebol suchý? :-O
ahojte dievcataa potrebujem poradit,chcem robit polevu mirror glaze.Moja otazka na aky krem mozem dat tu glazuru??na akykolvek??biela coko,pribinak,parizsky atd....dakujem
@smitjan jasně, koupila jsem si v Ikee folii,kterou jsem si přesně naměřila,rozehřála jsem z Lidlu 52% čokoládu a natřela na folii,čokoláda nesmí z folie stékat ani být příliš ztuhlá,potom jsem přiložila na vychlazený dort a na chvíli dala do ledničky,pak jsem folii sundala,jde to i s pečícím papírem nebo bublinkovou folií,zde je odkaz i s postupem
https://www.youtube.com/watch?v=8lHmjtMxQc4Ahojte.ako mám prosím vás uskladniť obrázok na fondane? Má to byť v chladničke? Koľko to asi tak vydrží?
Ďakujem.
krasne, luxusne. Baby, prosim vas, aku kuchynsku vahu použivate, že vám tak dlho vydrží a prežije toto pečenie?
Tie torty sú krásne, obdivujem vašu fantáziu a kreativitu 🙂
Ako robite aby bola torticka stavnata? 🙂 Bola by som rada, keby ste mi poradili 🙂
@nika266 vždy kocham nad vašou prácou...ja som nikdy ešte nerobila krajky.nejako sa bojím...formy mam ale odvaha chýba.ako ich robite??

Dievčatá, prosím, poraďte, idem piecť veľkú tortu - obdĺžnik na veľkosť plechu. Po celom obvode chcem dať trubičky. Netuším, koľko ich budem potrebovať, koľko balení mám kúpiť (veľké balenia, samozrejme). Nerada by som odbiehala do obchodu a ani nakúpiť do zásoby oveľa viac nechcem. Robili ste niektorá takúto tortu? Neviete poradiť, koľko tých trubičiek mám kúpiť? Ďakujem krásne.