Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@hejdita áno presne tak ako píšeš - mám ju v chladničke a pracujem len s kúskami
@daducha ďakujem a nedávaš ani stužovač šľahačky? Je to pekne stuhnuté?
Tuším aj tá z Raja obsahuje niečo z mlieka - muž tam robí, tak mi niečo spomínal.
Alsan nemôžme, iba ten Alsan-S a ten som nikde na Slovensku nevidela. Kamoška mi ho zohnala v Nemecku, no poslala mi len 5 ks, tak si to šetrím ... v Nemecku stojí 1€
@anibas paráda tortičky
@yamahafazer ďakujem
Holky jak moc dopredu delate medovnik aby se rozlezel? 2 dny nebo dyl? mam ho delat na patek diky 😵
Ahojte šikulky!
krásne tortičky ste teda porobili ,.........klobúk dole 😉
Chcem sa vas opytat,či nemáte náhodou postup na lienku 🙂 vopred dakujem 😉
alebo aj na Kittku...
Ani neviem koho chvalit skor...take krasne torty som tu videla...
vinka@ dakujem za reklamu a som rada ze som mohla posluzit ako inspiracia🙂 Ja mam este jednu tortu na stole,idem plnit a dokoncovat na zajtra ...akosi som sa motala tento tyzden.... mali sme tu vodara ,aj murara..prerabame vodu,odpad a muruje sa o sto sest..a ked chlapi prasili som nemohla pracovat...tak som mavala nocne ..aj do druhej 😀 Tak vam pridavam moje najnovsie..kuky kuk! 😀
@viera6 tu je jedna linocka http://tortyodmamy.sk/3d-lienka a kitty http://tortyodmamy.sk/hello-kitty-1-2 🙂
dievcata, ja nemam slov... 😕 uzasne... vsetky torticky do jednej!!!!!
😵 😵 😵 😵 😵
a nikto z vás nerobí z pravého marcipánu, a z MMF sa to ako robí to počujem prvý raz. Táto téma je fakt dobrá. Baby robíte krásne torty všetky.
dík, nedá sa to čítať všetko, strašne veľa strán je tu.

@sofi07 tvoje torty su take krasnucke 😉
@zlatat krasne sa ti podarila
@boldy super slana
@sse super torta
@anibas no nadherne torticky 😉