Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Baby dakujem vám ste ma potešili 😵 Idem sa najesť a zas niečo porobím nech sa nemotám zas do 23 v kuchyni 😀 😀 😀 😀
@dm1 ten krém vyjde na jak velkej dort? a to už pak teda nešleháš na druhý denpo vychladnutí? já jsem zatím dělala jen šlehačka s ledovými kaštany, uvařit, a na druhý den šlehat a ten nebyl moc tuhý, ten co jsi tu dala, vypadá dost dobře, vyzkouším. A ta cera je 100% rostlinný tuk? jako omega? u nás tu ceru asi neseženu...
vcerejsi ...
@lawli napis @bianca ona ti tam da pristup potom sa tam dostanes ale najst by si ju mala aj tak tu je len neviem ci to takto pojde http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?g...
ja som prave skusila nedat ziadnu ceru dam aj som musela lebo ziadnu doma nemam 😀
@dm1 díky za recept určite skúsim len nerozumiem troška tomu postupu uvarím šlahačku s cukrom a čokoládou ako dlho otáznik a po uvarení hned pridám do horúceho tú ceru neroztopenú + trocha kakaa a nechám vychladnúť bez premiešavania do druhého dňa alebo aj v ten deň otáznik a už sa tam nič nepridáva žiadne maslo otáznik a nešlahá sa to otáznik
A mohla by som ten parížsky nakombinovať s kokosovou plnkou otáznik a jeden korpus upiecť kakaový a jeden obyčajný otáznik
@lukika vidis pisem jak hotentot skusim doplnit. Necha sa prejst varom tzn. ze ked sa zacne varit po chvilke vypnem. Prida sa roztopena cera a kakao dobre sa to vymiesa aby sa hmota spojila a necha sa vychladit. Ono to stuhne tou cerou a cokoladou. Potom sa to prida do vyslahaneho masla - 500g masla na 250ml slahacky. Ked chcem slahackovu variantu iba ale to nemoze ist pod potah tak iba prevarim slahacku, cukor a cokoladu a na druhy den vyslaham ten je super lahucky len nemoze pod potah

@sofi07 to som ja nerobila aj taka sikovna nie som,na taketo cosi si netrufam..mame tu sikovnu zienku,ktora robi taketo nadhery ked sa nudi...