Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahojte.Baby poradte akú tortu pre 13 ročnú slečnu.Nič ma nenapadá.Neviem čo ju baví.Asi jak každá 13-tka.Dajte nejaké tipy dakujem za každú radu 😉
@sisa.b dik 🙂, pouzivam WI v drvivej vacsine.najskor na hnedo a potom extra ciernu gelovku.fuuha, to mas tazky odbor, klobuk dolu
@bzucinka2 dakujem, ale to uz je stara 🙂
@vinka kabelka?
@bianca 🙂, tie siluety mam od sestry, ked budes potrebovat, poslem ti. a co tak hodit tam nejaku postavicku v minikne s kapucou? alebo taku mikinu prehodit cez tortu...
@lukika Ne, vykrojím a hned to na sebe lepím..🙂 Ale mezi každou hvězdičku dám malou kuličku marcipánu, ať je to vyšší a plastičtější...🙂
@anibas krasne torticky, hlavne ta ruzickova sa mi paci 🙂 z coho robis penu na ten pivovy pupok?
@sylvia75 tiez krasne torticky, notebook vymakany. a ta crievicka nema chybu. skoda, ze su tu tie fotky take krpate
@pristela to sa ti chce hrat s tortickou ku kave? 😨 je krasna, pozeram, ze babiky budu oblubene aj na tortickach 😵 chcelo by to este dceru ku chlapcom 😉 😀
hiii, a ja som si nevsimla predchadzajucu stranku!!! naaadhera!!! aj ovecka, aj babika len tak ku kave 😀 aj kabelka,notebook aj pivko... no vsetky!!! a aj kittynky na este dalsej strane a hip hop na tejto 😀
@vinka www.tortyamedovniky.estranky.sk ;nerozumiem celkom, ked robim kabelku tak skladam do vysky pasy velke cca 12x25cm a dotvarujem puncovinou
@sisa.b najlacnejsi bol v Ziline, tusim, ze 43 eur, len uz som ho tam davno nekupovala, tak neviem, ci ta cena plati. a aj v www.tortomanii.sk ho mali po 45 eur, neviem ako teraz. ja ho beriem v poslednej dobe spolu s ostatnymi pomockami v peceni hrou, aj ked je tam drahy, ale nemusim to platiti hned 🙂
@bzucinka2 krasne torticky, mne sa paci aj ta zvieratkova, su krasne, mna tieto modelovacky velmi nebavia, preto to obdivujem na druhych 🙂 . a ta ruzova je uplne krasna, kvietockove, to je moje 🙂. aj ten krokodil z toho kysnuteho je super napad, sikovna si!
@bzucinka2 aj ja sa pripajam ruzova je naadherna, teda aj ostatne, jasna vec 😀
@sisa.b nooo ked sa mi nieco strasne páči tak to musim skusit , ked na nic ine aspon na pobavenie samej seba, mam sice skvele zamestnanie, ale už to robim 3roky a už sa mi to robi inak ako na zaciatku, sem tam potrebujem vypnut a urobit nieco ine 😀
@fukylove ja davam vzdy lekvar a su v pohode nic sa im nestalo este 🙂
@mrka2 hej krokodil je slany 🙂 a dakujem veru tam som skusala na tej ruzovej lalie 🙂
@sisa.b veru tohto tyzdnovu, respektive vikendovu 😝 ano su to take lalie a mam na to piestikovu vykrajovacku a zafarbila som praskovou farbou 🙂 dakujem
@sofi07 krokodil je z kysnuteho cesta s majonezou 🙂 dakujem 🙂 kvietkova zozala uspech a mna tie zvieratka uzu zacali bavit, hlavne ked vela postupov najdem na dortomanii 🙂 lekvar sa mi nesmyka, ani netopi potahovku je tam uplne v pohode pod kazdou mam lekvar malokedy mi ostane maslovy krem, lebo take robim malo 🙂 a davam tenku vrstvu 🙂
@iwusca ano presne ako pises, bola pre kamosku na debut 🙂
@pristela dakujem velmi pekne 🙂

@bianca robila som 18-rocnej hip-hoperke takuto
@sylvia75 ale zvladla si to super
@anibas krasne su vsetky tri,topanocky mas nadherne
@sisa.b ta je krasny, roztomily kukuc ma, blahozelam ku skuskam!co studujes?