Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@anibas laliu som robila prvy krat a nemam formicku len som si od oka vyrezala listy a trocha namalovala a chcela som ju povodne z dratkovat len mi to akosi neislo tak som ju tam len tak napichala aj tak sa mi aj piestiky zlomili tak su iba 4
@reruna tie postavicky som robila ja a som ich prestriekala s perletou v spreji
@nelys vazila 12.6 a dala som do spodnej spajdle a kusok kartonu obaleneho foliou este som to tak nerobila,ale teraz som vyskusala zatial sa mi nikedy neprepadli torty
dakujem vam to je pre moju svagrinu na svadbu a tu malu ma k narodeninam lebo v nedelu ma narodky tak dostane po pol noci este tu malicku
holky, pečete si korpus den předem, nebo jeden upečete a ten den krémujete? co je lepší?
yamahafazer, proč ty nespíš?
@beruska2x tak jsem zkusila tu omegu a supr! mnohem líp se mi pracovalo. Díky 😉
Taky mi jedna paní na MMB poradila, abych si rozmíchala kousek marcipánu v kousku alkoholu, udělala z toho kašičku a tím to pak lepila a musím říct, že úplně super. Jak lepidlo 🙂
Přidávám fotku botiček. Je to můj úplně první 3D výtvor z marcipánu, tak je tam ještě hafo nedokonalostí 😅
@yamahafazer Úžasné dorty!!!
@yamahafazer tak to je teda umělecké dílo ty postavičky, jsou nádherné 🙂 z čeho jsi dělala?
ahojte, dlho som sa tu neukázala, nejako nestíham a ako tak pozerám, nemám šancu dočítať zameškané
Včera som odovzdávala tortu - bolo to moje úplne prvé auto. CHceli ho 40-50 cm veľké ale spravila som len 40, lebo by sa mi nezmestilo do chladničky. No a váži 7 kg ... toto je moja prvá taká veľká torta ( svadobné nepočítam )
No a keď si preň prišli, tak mi povedali, že oni s ňou pocestujú takmer 500 km 😕 😕 Z BA do Svidníka. A že či ju môžu dať do mrazničky, aby vydržala do oslavy. No mňa skoro porazilo, tak ja sa tu trápim s tortou, nakoľko to oblo moje prvé auto, tak som sa aj namakala, kým som sa dopracovala k akému-takému výsledku a oni ju šmaria do mrazničky. Tak som ich upozornila, že keď ju rozmrazia, poťahovka sa môže topiť, môže byť mokrá ... a oni na to, že to nevadí. *no moje nervy.
Ahojte, vo www.cukradekor.sk je meninová zľava - že keď objednáte v deň svojich menín dostanete 10% zľavu. Akcia je až do konca roka 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 .
Ahojky muzete mi prosim nekdo napsat recept na puncovinu?
Slovenky, jakou gramáž má ten váš Zlatý klas, prosím????
@zdenallicka 40 g
@zdenallicka 40 g 😉

Dělala jsem první postavičku, medvídka. No je to vidět, je to spíš nějaké divné zvíře, ale co na poprvé to nemůže být žádný zázrak.