Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
http://www.ceske-formicky.cz/?1130,enLANGUAGE_S...
chci se zeptat jsou ty barvy dobre nez si je objednam chci vedet vas nazor dekuji 😵 😵
@misa1982 gelove farby su isto dobre to bez pochyby. Len ako pozeram nemas moznost vyberu farby len to co tam je. U nas sa da vybrat z celej ponuky 8 farieb. Ide o to ake farby budes potrebovat. Cierna, cervena, zelena, zlta a modra su OK, pekne odtiene. S fialovou je veru problem je skor do seda zalezi aku hmotu chces farbit. Co sa tyka ruzovej radsej by som tmavu ruzovu lebo z nej urobis aj bledu aj tmavu farbu. Telova sa da v pripade potreby tiez namiesat
Babulky, dostať tú floral pásku aj v kvetiárstvách? Alebo treba len špeci cukrársku? Chcela by som skúsiť kvietka na drotiku.
A ešte sa opýtam, keď vystužujete poschodovú tortu, robíte diery aj do podložiek?
@jakelina jeej mas ju krasnu 🙂) to uz mas na valentina? 😵
na ten spodok mas asi nejaku vykrajovacku, ze?
@mizulienka máme dnes s manželem výročí, jsme spolu dvacet let. Spodek je udělaný vykrajovací lištou. 😉
@jakelina tak blahozelam, je krasne, ze ste spolu uz tak dlho 🙂
@mizulienka
@mrka2 děkuju 😉
holky prosim, ten visnovy krem - nesehnala jsem visne, da se to delat i s jinym ovocem???? diky..
jo a do litru se visnova stava doleje vodou nebo mlekem???
ahojte, ked budete mat cas napiste mi sem ako robite chlebicky
https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/co-davate-na-chlebicky-2/
hladam neco originalne, chutna, chystam manzelovi oslavy narodenin, aj dve torty sa chystam dnes robit tak dufam ze sa vsetko podari, dakujem vam za kazdu radu 😉
@aktak ahoj 🙂 a ake torty budes robit? ides robit aj potahovane? ja chcem vyskusat teraz muzovi na valentina a potom aj katke k narodeninam 😉
ja chlebicky nerobim az tak casto, ale jednohubky ano...robim klasika cesnakovu pomazanku, mangovu a kvasnicovu, ta je vyborna, a dozdobujem s olivami, kapiou, articoky,hrozno...

@dm1 dortíky opradene. Já si tady užiju a naučím se i Slovensky. 😉 Je to krásný jazyk, moje mamka byla Slovenka, tak jsem vždycky ráda jezdila na Slovensko. 😀 😀